Terapifyn

Terapifyn


Har du ondt i livet eller bare brug for nogen at tale med, som lytter og som engagerer sig i det du fortæller? 

Hos Terapifyn.dk får du den ro, der skal til at åbne op for dagligdagens problemer eller de store spørgsmål og tanker, du går og tumler med. Det kan også være, du står i en livskrise eller svær problemstilling og/eller lider af stress, depression, angst, sorg eller lavt selvværd. De er her for at hjælpe dig.

Hvem er Terapifyn?

Terapifyn.dk består af Vibeke og Lone. Vibeke er uddannet kognitiv terapeut, sexolog, stresscoach og mindfulnessinstruktør, og Lone er autoriseret psykolog.

Vibeke har flere års erfaring inden for individuel- og parterapi, stressbehandling, sexologi og personlig udvikling. Hun behandler også angst og depressioner, samt forskellige livskriser og selvværdsproblemer. Vibeke kan også coache dig, hvis du har brug for at få et skub i den retning i dit liv, studie eller arbejde, der er den helt rigtige for dig.

Lone har flere års erfaring inden for individuel terapi og neuropsykologi, hvilket gør, at hun kan tilpasse terapien på et videnskabeligt grundlag. Hun behandler stress, angst, depression og misbrugsproblemer. Da der ikke foreligger en overenskomst med Sygesikringen kan Lone desværre ikke tage imod henvisninger fra egen læge, men du har ved Lone mulighed for at gøre brug af evt. privat forsikring.

Vibeke og Lone har begge en rolig natur, tilpasser terapien til dine behov og er gode til at skabe trygge og gode rammer for dig, så du straks føler dig tryg nok til at kunne sætte ord på dit problem og derved kan få de nødvendige redskaber til at løse det.


Studenterrabatter

Vibeke tilbyder en studenterrabatpris på 700 kr pr time
Ellers koster det 800 kr pr time

Lone: Psykologbehandling, terapi, stress, angstanfald, depression, selvværd
975 pr time 

OBS: Hvis du/I har brug for at melde afbud skal dette ske mindst 48 timer før din/jeres aftale, ellers er de desværre nødsaget til at opkræve fuld betaling for aftalen.
Adresse

Wichmandsgade 11, 1. sal, baghuset
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon:
Klinik: 71237071
Vibeke tlf: 71237071
Lone tlf: 22677748
terapifyn@terapifyn.dk


Website

Terapifyn.dkTerapifyn
Terapifyn
Terapifyn
Terapifyn