Tennis Club Odense

Tennis Club Odense


Tennis Club Odense er Fyns ældste og største tennisklub, der har en vision om, at der skal være plads til alle. Klubben tilbyder træning uanset alder og niveau. Der er altså både plads til den, der har spillet lidt eller er øvet, dem der bare vil spille for sjov, eller dem, der har store ambitioner inden for tennis.
Klubben har dygtige og uddannede trænerteams, som er specialiserede i børn og begyndere over unge talenter til voksne og ældre.

 Der er 12 udendørs grusbaner, samt 1 hardcourtbane – Banerne er alle af høj standard midt i de smukkeste grønne omgivelser i Ådalen. Anlægget ligger lige ned til Odense Å ved siden af Odense Boldklub centralt i Odense, hvilket bringer sportens ånd frem.

I vintersæsonen spilles der indendørs på hardcourt i den offentlige tennishal i Marienlyst med 6 baner og minitennis på Sct. Knuds Gymnasium, som er at finde på Læssøegade 5230 Odense M.

Klubben gør meget ud af at matche spillerne efter niveau og behov, for at sikre at hver enkelt spiller får det størst mulige udbytte af sin tid og penge. Trænerne er opmærksomme på at spotte talenter, så de ikke bliver overset. Den daglige talenttræning er derfor præget af konkurrence, da klubben tror, på at konkurrence styrker én på tennisbanen såvel som udenfor. Tennis Club Odense sørger for den komplette tennisuddannelse fra ung til gammel i et stærkt socialt miljø.
Adresse

Sdr. Boulevard 172, 5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 42 50 70 20


Website

Tennis Club Odense's websiteTennis Club Odense