TV2 Danmark

TV2 Danmark


TV2 Danmark er placeret i centrum af Odense. TV2 er Danmarks største TV station og virksomheden står for mange spændende og attraktive jobs. TV2 blev etableret tilbage i 1986 for at bryde DRs monopol på landsdækkende nyhedsformidling. Herefter har TV2 oplevet succes på succes.

Vision, mission og værdier

Personalepolitikken tager sit udgangspunkt i TV 2s vision, mission og værdier:

Vision
TV 2-koncernen skal være den centrale medievirksomhed i Danmark.

Med TV 2s hovedkanal som den største og mest dynamiske danske tv-station. Med fire nichekanaler som de stærkeste på hvert deres felt. Som en af de ledende aktører på nettet og de nye medier.

TV 2-koncernen skal være herre i eget hus. TV 2 skal have sin handlefrihed tilbage.

TV 2-koncernen skal stå med en bæredygtig økonomi og en sund forretningsmodel.

TV 2 skal ved udgangen af strategiperioden stå klar til vækst og til at lancere en eller flere nye tv-kanaler.

Mission
TV 2 er en kommerciel public service-virksomhed. 

Kommerciel, fordi TV 2 lever af reklamesalg og abonnementsbetaling. Public service, fordi TV 2 er til for at gøre en forskel. TV 2 har noget på hjerte.

Dén dynamik gør TV 2 til noget særligt – og til Danmarks vigtigste medievirksomhed.

TV 2 har et publicistisk grundlag. TV 2 tjener penge for at lave indhold. TV 2 tager ansvar og vil tage del i udviklingen af demokratiet i danskernes tjeneste.

Det er TV 2s opgave at være et fælles holdepunkt og mødested for alle danskere gennem en programvirksomhed, der skaber identitet, inspirerer, underholder og udforsker det danske samfund med TV 2 som ’Danmarks Største Fællesskab’.

TV 2 er som kommerciel public service-virksomhed en af grundpillerne i det danske demokrati.

Værdier
TV 2 hovedkanalens tre værdier er: Troværdig, nær og begejstret.

Værdierne er centrale i kontakten med seerne, og er TV 2s udgangspunkt for programvalg, casting, arbejdskultur, stil og tone:

• Troværdig: Det TV 2 laver, er i orden. Både når det gælder fakta, og når det gælder underholdning. Troværdig betyder autencitet og hjertet på rette sted. TV 2 er ægte.

• Nær: TV 2 er hele Danmarks tv. TV 2 samler danskerne, er inkluderende, usnobbet, i øjenhøjde og indbyder til fællesskab. TV 2 er folkelig og viser danskerne et verdensbillede, de kan genkende på en måde, alle kan forstå. TV 2 laver indhold, der har høj relevans for den enkelte dansker.

• Begejstret: TV 2 tror på livet og ser det som udgangspunkt positivt. TV 2 ser verden i farver. TV 2 inspirerer og aspirerer. TV 2 skaber handlekraft hos seerne. Uanset hvad udfordringer der måtte være, kan individet og samfundet gøre en forskel.

Se om der er ledige jobs hos TV2 her
Adresse

Rugårdsvej 25
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 65 91 91 91


E-mail: tv2@tv2.dk


Website

TV2 Danmark's website


TV2 Danmark
TV2 Danmark
TV2 Danmark
TV2 Danmark