Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd

Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd


Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd (SIF) er en studenterorganisation, beliggende på Det Tekniske Fakultet i Odense. SIF arbejder uafhængigt af partipolitik, for at kunne forbedre de ingeniørstuderendes forhold fagligt såvel som socialt.
Gennem dialogmøder mellem TEK’s ledelse og de studerende og gennem Akademisk Råd engagerer SIF sig i det politiske arbejde internt på det Tekniske Fakultet. SIF engagerer sig internationalt og nationalt med andre ingeniørstuderende, herunder er SIF de studerendes stemme i Ingeniørforeningen IDA.
SIF samarbejder desuden også med bl.a. Syddanske Studerende for at sikre et bedre Syddansk Universitet.

SIF er til for at de studerende kan få gennemslagskraft og blive hørt. Det sikrer et godt, levende og stærkt studiemiljø og fede muligheder.

SIF er også kulturelt og socialt aktiv, da SIF arrangerer fester, pubquizzer og fodboldturneringen Bold & Banddag.

Forskellige fritidsinteresser for de studerende dækkes gennem SIFs forskellige udvalg. Et par eksempler er bl.a. at fester arrangeres af fraktalet. SIF Musik sørger for at de studerende har mulighed for at spille i musiklokalet, mens SIF Udlejning tilbyder udstyr som fx grilludstyr, musik og telte til udlån for de studerende.


Studenterrabatter

Foreningen varetager de studerendes fælles interesser samt repræsenterer de studerende både lokal- og landspolitisk og er uafhængig af partipolitiske interesser. Som medlem af SIF får du en række fordele: - Adgang til cykelværksted med gratis lappegrej og værktøj - Motionslokalet for 200 kr. pr. semester - Musiklokale for 100kr. pr. semester - Semesterfest: Rabat på 50kr. pr. fest - Studieturstilskud: 500kr. (vejl.) - SIF- arrangementer: Fordelagtige rabatter - Studiemedlemskab af IDA - Ingeniøren hver fredag - Fordelagtig bankordning - Billig forsikring - Kurser

På den måde får du som ingeniørstuderende mange muligheder ved at være tilmeldt SIF.
Kontakt info

SIF har kontortid hver onsdag fra 11:45-12:15.

E-mail: formand@sif.sdu.dk


Website

Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd's website


Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd