Syddansk Universitet Kolding

Syddansk Universitet Kolding


Syddansk Universitet i Kolding er kendetegnet ved et tæt samarbejde på tværs af de faglige miljøer, ved et stærkt samspil med erhvervslivet og ved gode muligheder for at de studerende kan sammensætte deres personlige uddannelsesprofil.

 

Fokusområder:

    -Entreprenørskab
    -Kommunikation
    -Design, kultur og sprog

Det stærkt anvendelsesorienterede er i centrum i forskning og uddannelse inden for det erhvervsøkonomiske område. Fokusområdet er Entreprenørskab, hvor Campus i Kolding huser iværksætterakademiet IDEA og udbyder uddannelsen HA i entreprenørskab og innovation. Hertil kommer forskning i styring og ledelse specielt i forhold til små og mellemstore virksomheder.

Den digitale revolution af måden at kommunikere og være sammen på i arbejde og fritid er central i forskningen og undervisningen i Kommunikation. Her udbydes uddannelser i international erhvervskommunikation, webkommunikation og informationsvidenskab.

Design, kultur og sprog er et tværgående og nytænkende fokusområde med sigte på udvikling af karriereveje inden for design, uddannelse og formidling. Forskning og uddannelse er centreret om dansk, engelsk, historie og design.
Adresse

Engstien 1
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 6550 1000


E-mail: sdu@sdu.dk


Uddannelser

International Erhvervskommunikation og Medier

Cand.Merc.

Cand.Merc.Aud

Dansk

Almen HA (Erhvervsøkonomi)

Dansk

Historie

Historie


Website

Syddansk Universitet Kolding's websiteSyddansk Universitet Kolding