Jensens Bøfhus Kolding

Jensens Bøfhus Kolding


Jensens Bøfhus er en af Danmarks førende restaurantkæder. Det har den været siden 1990, hvor det første bøfhus blev etableret af Palle Skov Jensen. Da han rejste rundt i USA i 1970’erne, fik han drømmen om at starte et bøfhus. En drøm han sidenhen gjorde til virkelighed. Efterfølgende er der kommet 28 restauranter i Danmark, og de har spredt sig til resten af Norden. I dag finder du Jensens Bøfhus i Norge, som indtil videre har 2, og i Sverige, som allerede er oppe på 12 restauranter.

Hér i Kolding findes der én Jensens Bøfhus, som ligger i Kolding Storcenter lige ved siden af biografen. Det er derfor oplagt at spise en lækker middag, inden I skal en tur i biografen eller efter en lang shoppetur. Restauranten har også åbent uden for centerets åbningstider, så du altid kan komme ind og få en lækker velsmagende bøf, selvom centeret har lukket.

Bestil bord allerede i dag og kombiner shopping eller en biograftur med Koldings møreste bøffer

Jensens Bøfhus ændrer sig hele tiden, da de formår at følge med efterspørgslen. Grundstenen er selvfølgelig stadig den samme: At servere møre og velsmagende bøffer. Men konceptet har alligevel ændret sig en del. Du kan selv kombinere forretter, hovedretter og desserter lige præcis, som du ønsker det. Vælger du en bøf, kan du for eksempel selv vælge, hvilken slags kartofler og sauce du ønsker til. Selvom Jensens er et bøfhus, kan du sagtens være en del af selskabet, selvom du er vegetar. Du kan blandt andet prøve Jensens mange lækre salater, og så er der selvfølgelig et hav af desserter, du kan bestille, hvis du har mod på mere. 

Er du kødelsker, kan du nyde de møre bøffer både som frokost og til aften. Til frokost får du en hovedret til 75 kr., to retter til 100 kr. og tre retter til 125 kr. På aftenmenuen kan du vælge en hovedret til 150 kr. For at få 2 retter kan du for 25 kr. ekstra tilkøbe én ekstra ret, og for i alt 200 kr.  får du 3 retter.

Menukortet er stort, og retterne går igen både til frokost og til aftensmad. Der er blot lidt større portioner på aftenmenuen. Du kan helt selv sammensætte din egen menu, hvor du til forret blandt andet kan vælge lækre salater, koldrøget laks eller en favoritkurv. Til hovedret er der selvfølgelig en masse forskellige slags bøffer, du kan vælge imellem.

Ønsker du noget andet, kan du vælge imellem burger, kylling, laks eller spareribs. Hertil kan du vælge tilbehør samt sideretter. Du skal huske ikke at spise dig alt for mæt, da dessertkortet er så lækkert, at du med garanti ikke ved, hvad du skal vælge. Du kan vælge imellem en blødende Belgisk Chokoladekage med lækker softice eller en velsmagende cremet Cheesecake med knasende kiksebund. En sprød belgisk vaffel med chokoladesovs og blød softice, eller ta’-selv-softice med en masse forskelligt tilbehør.

Er du vild med Jensens lækre mad, men egentlig bare helst vil have en hjemmeaften i sofaen, er Jensens klar til at hjælpe dig med Take Away, du bestiller online.  Du kan nu spise møre bøffer, velsmagende sauce og sprøde fritter hjemme i din egen stue.

Skal du have gæster, og har du ikke tid til at lave mad, er alternativt Jensens lækre gør-det-selv produkter, som kan købes hos din lokale købmand. Her giver Jensens dig en hjælpende hånd, og dine gæster vil synes, det smager himmelsk.

Kan du ikke komme til maden, så lad maden komme til dig!  Bestil Koldings bedste Take Away lige her

På Jensens Bøfhus er der plads til alle. Du kan både tage din familie med, dine venner eller din kæreste. Jensens Bøfhus passer til alle lejligheder, og du kan til og med holde din fødselsdag på restauranten. Det søde personale står klar til at byde jer velkomne med et smil og højt humør, imens de serverer lækker mad og giver jer en fantastisk aften!

 


Studenterrabatter

Hvis du er studerende, er Jensens Bøfhus din nye bedste ven! Du kan nemlig få 25 % studierabat ved fremvisning af et gyldigt studiekort. Så kan du og alle dine studiekammerater nyde et lækkert måltid mad uden at skulle bruge en formue på det. Så tag alle dine medstuderende under armen og få et lækkert måltid til små penge. God fornøjelse og velbekomme! 
Kontakt info

E-mail: info@jensens-bofhus.dk


Åbningstider

Se åbningstider i Kolding


Website

Jensens Bøfhus Kolding's websiteJensens Bøfhus Kolding
Jensens Bøfhus Kolding
Jensens Bøfhus Kolding
Jensens Bøfhus Kolding