Rømer Salonen

Rømer Salonen


Er en hyggelig salon ”For Guys and Dolls” i centrum af Kolding. Her føler man sig straks velkommen, hvilket ikke mindst skyldes indehaveren Brians gode humør, som er meget smittende. Når du bliver placeret i stolen, er du slet ikke i tvivl om at dit hår er i hænderne på en sand artist, som til hver en tid får dig til at føle dig som en sand filmstjerne. 

Brian udtaler om Rømer Salonen:
"Med så mange år i branchen får man en vis forståelse for hår, samt en brændende lyst til, at "skabe" til sine kunder, og mærke at de har fået en oplevelse - dette er for mig en stor tilfredsstillelse" .

Hos Rømer Salonen kan alle uanset behov blive klippet. Priserne er studievenlige, og der er altid mulighed for at blive trimmet til en fordelagtig pris. Den såkaldte Quickklip, som er udført med maskine i siderne og længde på i toppen koster kun 215 kr. Derudover er hver 6. klip gratis, så længe de første 5 klip er blevet udført inden for 6 måneder. Til gengæld er det lige meget hvilken behandling du vælger når du skal have dit gratisklip. Desuden kan Brian klare alt i farver og permanent.

Der bliver kun anvendt kvalitetsprodukter, og derved sikrer du dig den absolut bedste behandling - hver gang. Der er også mulighed for, at købe mange af de spændende unikke produkter i butikken til en overkommelig pris og her er der altid et godt tilbud at hente.

Du kan nemt og enkelt bestille din tid online her

Salon Rømer arbejder ud fra fem vigtige leveregler:

Kundeforståelse
Det er for Rømersalonen vigtigt at forstå kundens ønsker. Det er ikke nok, at høre hvad du som kunde siger, men forstå hvad du i virkeligheden mener.
Kvalitet
Er et overordnet mål for Rømersalonen. En nødvendighed for kundens tilfredshed og et absolut MUST for Rømersalonen.
Dialog
Er et fælles mål for frisøren og dig. Derfor møder du altid en motiveret og fremsynet frisør, der ved hvad der rører sig modemæssigt, både hvad angår trends og totale look.
Vejledning
har du brug for til vedligeholdelse af farve, refleks, klip osv. Derfor har Rømersalonen valgt produkter de kan stå inde for. Vejledningen er altid tilpasset netop din frisure, flere måder at sætte den på, samt tips til føntørring, glatning osv.
Udvikling
Er det fundamentale grundlag for tilfredse kunder.
Med over 30 års erfaring i branchen, undervisning, samt kurser i ind- og udland, konkurrence og arbejde i hele Danmark, er Rømersalonen garant for en behandling ud over det sædvanlige.

Studenterguiden anbefaler dig at tage ind forbi Rømersalonen, hvis du vil have en erfaren hånd til at klippe i dit hår. Særligt hvis du gerne vil have langt hår, så er Brian specialisten, der har hånd i hanke med, hvordan man sætter det, og klipper det flot. Derudover er han altid glad og smilende, så man bliver smittet af det gode humør og går derfra med en fornyet energi.

Bestil en tid her og bliv et nyt menneske

Adresse

Slotsgade 21
6000 Kolding


Kontakt info

Tlf: 75 54 20 34
E-mail: roemersalonen@live.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 13.00
Eller efter aftale


Website

Rømer Salonen's websiteRømer Salonen
Rømer Salonen
Rømer Salonen
Rømer Salonen