Illusion

Illusion


Illusion er en populær og utrolig hyggelig frisør-salon lokaliseret midt i Kolding.

Hos Illusion kan du altid være sikker på at få en fantastisk behandling. Dette gælder både på service-området, men også når det gælder den øverste del af din personlighed - nemlig håret. Illusion har én af Koldings dygtigste frisører Torben og han sørger altid for, at du får en perfekt klipning, som passer til netop dig og dine unikke træk.

Service og afslapning

Men selve klipningen er jo kun en del af et frisørbesøg. Det er også vigtigt, at du føler dig afslappet og hygger dig under besøget. Et frisørbesøg skal ikke være en sur pligt, eller anspændt. Illusion sørger for, at du kan slappe af og har det godt imens Torben sørger for det praktiske. 

Hvad kan Illusion?

Illusion har rigtig meget erfaring med alle typer af hår. Det betyder intet om du har langt, kort, glat, krøllet, sort eller hvidt hår. Torben har prøvet det hele mange gange før og sørger for den perfekte frisure lige gyldigt om du er kvinde eller mand.

Produkter

Illusion fokuserer på to produkter, som er værd at prøve. Det drejer sig om Maria Nila og  produkter produkter fra Eleven Australia. Maria Nila er super lækre produkter fra sverige, som er økologiske og til en super priser. Spørg Torben til råds om produkterne, så du er sikker på, at de er noget for dig og din hårtype inden køb.

Book en tid

Ring til Torben  book en tid allerede nu på telefon 27 50 32 20. Illusion skal prøves.

I salonen kan du betale med Mobile Pay eller kontant.
Adresse

Søndergade 17
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 27 50 32 20


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - Lørdag: Efter aftaleIllusion
Illusion
Illusion
Illusion