Fredes Café

Fredes Café


Hos Fredes Café er der hygge og atmosfære. Frede’s Café i Kolding er beliggende i Kolding Storcenter og er det oplagte sted at spise brunch, frokost eller aftensmad i forbindelse med din shoppetur. 

I cafeen kan du nyde drikkevarer, der kan suppleres med anretninger fra det spændende menukort. Køkkenet ændrer dagligt på menuerne så gæsterne er sikret forskellige smagsoplevelser, ligesom caféens personale altid gør alt hvad der er muligt for at tilfredsstille gæsternes ønsker.

Her i caféen kan man sætte tænderne i saftige bøffer, lækre sandwiches eller i en god omgang brunch, hvad end dit humør er til. Her i caféen er der fokus på økologi og friske råvarer, hvilket gør, at smagen af maden er i top. Både smør og mælk i caféen er økologisk og det samme gælder deres burgerboller. Derudover er maden lavet helt fra bunden, og der bliver bestemt ikke gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Alt maden er lavet med kærlighed og ægte køkkentjans,og det er helt sikkert et sted, man har lyst til at komme igen.

Ønsker du at tjekke menukortet ud, finder du denne her. Her er noget for enhver smag, så du kan nemt tage vennerne, familien eller kæresten med på en cafétur her, hvor I finder noget til alles smag.

Om man er stamgæst eller blot er kommet for at stille sin sult er uden betydning - alle er velkomne i Fredes Café. Her får du et velfortjent pusterum for din måske ellers stressede hverdag og fra din shoppetur.
Adresse

Kolding Storcenter
Skovvangen 42
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 50 04 09


Åbningstider

Tjek hjemmesiden.


Website

Fredes Café's websiteFredes Café