Vonsild Hair Style


Vonsild Hairstyle har sørget for pæne frisurer i Kolding siden 2001. Hvis du ønsker et sted i Kolding hvor du kan få ordnet dit hår med søde og dygtige frisører i hyggelige omgivelser, så er Vonsild Hair Style i Kolding helt sikkert noget for dig. Du finder salonen beliggende på adressen Vestervænget 26.

Men hos Salon Vonsild Hair Style kommer du ikke bare for at få håret klippet, men for at få en oplevelse. Således er Salonens dygtige frisører alle veluddannede og klar til at forkæle deres kunder. De går meget op i at kunden i frisørstolen altid er i centrum og bliver hørt. Således bruger de lang tid på hver kunde for at sikre at alle ønsker og behov bliver opfyldt. Så hvad end du kommer med dine egne ønsker til, hvad du gerne vil have lavet ved dit hår, eller blot ønsker gode råd til, hvordan din næste frisure skal se ud, står de klar til at hjælpe dig.

Det er tydeligt at tidligere kunder hos Vonsild Hair Style er yderst tilfreds med denne salon. Dette ses blandt andet på salonens Facebook side, hvor der i skrivende stund er 4.9 stjerner ud af 5 mulige. Her er det både den professionelle behandling, den gode service og medarbejdernes humør der bliver rost til skyerne. Her lægges ydermere vægt på, at det både er en frisør for kvinder, mænd og børn.

Som studerende er det også fordelagtigt at besøge frisøren, idet priserne er moderate og kvaliteten er i top. Det vil altså sige at du får en rigtig god behandling i en dejlig frisør til fornuftige penge.

Hos salonen forhandler de en række lækre produkter, som du kan købe med hjem, så dit hår forholder sig smukt og skinnende når du forlader frisørstolen. De har de bedste produkter, som blandt andet inkluderer Paul Mitchell, Moroccan Oil, New C ID og andre lækre og skønne produkter.

Lyder salonen som noget for dig, står salonens kompetente og servicemindet frisører klar med åbne arme og et smil til at tage imod dig. De vil helt sikkert sørge for, at du får en frisure, som du bliver glad for.

Vonsild Hairstyle
Adresse

Vestervænget 26
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 56 70 72


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - Torsdag: 08.30-17.30
Fredag: 08.30 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 12.00
Søndag: LukketWebsite

Vonsild Hair Style's websiteVonsild Hair Style