KIG Coiffure

KIG Coiffure


Hvis du er på udkig efter en frisørsalon med mange års erfaring, så er KIG Coiffure bestemt et besøg værd. Du finder frisørsalonen KIG Coiffure på Klostergade 2 i centrum af flotte Kolding. Salonen tilbyder bl.a. deres kunder behandling uden tidsbestilling, så du skal blot møde op, når du har tid, så står én af salonens talentfulde frisører klar til at forkæle dig.


Når du træder ind i salonen KIG Coiffure, vil du blive budt velkommen af et smilende personale, der står klar til at hjælpe dig og give dig en god oplevelse. Du vil desuden hurtigt opleve, at frisørerne hos KIG Coiffure sætter en ære i at følge de nyeste tendenser inden for hårmode, og de forsøger hver dag at kombinere deres faglige skarphed med godt humør, kreativitet og en imødekommende service, som får dig til at komme igen. Derfor er du hos KIG Coiffure i meget trygge hænder.

Indretningen i salonen er præget af lyse farver, der bidrager til at skabe en hyggelig og rolig atmosfære, hvilket skaber de perfekte rammer for en rigtig god frisøroplevelse - uanset om du blot skal have klippet dine spidser eller have farvet hele dit hår. Med andre ord bliver der hos KIG Coiffure lagt vægt på, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet, når du forlader salonen. Den gode stemning hos KIG Coiffure er også noget, som flere af salonens tilfredse kunder kan stå inde for.

Hos KIG Coiffure tilbyder de professionelle frisører et væld af behandlinger, som du kan vælge mellem, og der vil bestemt være noget, der passer til netop det, du har brug for. Overordnet byder salonen på klipning af både mænd og kvinder i alle aldre, farve, styling, extensions samt kurbehandlinger. Du kan læse meget mere om de forskellige behandlinger på salonens egen hjemmeside eller ved at kontakte dem. Derudover står frisørerne i salonen klar med et væld af hårprodukter, der med sikkerhed rummer et produkt eller flere produkter, der passer til lige præcist dit hår – Og de står naturligvis også klar til at vejlede dig i, hvad du og dit hår har brug for. KIG Coiffure forhandler en række forskellige mærker af høj kvalitet, herunder GHD, Kérastase Paris og L’ORÉAL Professionel.

Så hvis du sætter pris på kvalitetsbevidste frisører, der sætter en stor ære i deres fag, kan vi varmt anbefale dig at besøge KIG Coiffure! Her bliver man modtaget med et smil og budt velkommen i en frisørsalon, hvor der er en god atmosfære.
Adresse

Klostergade 2
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 30 62 20 60
E-mail: kontakt@kigcoiffure.dk


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.30
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 08.00 12.30


Website

KIG Coiffure's websiteKIG Coiffure