Hauge Hair

Hauge Hair er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, omgivelserne og oplevelsen, når du skal til frisøren! Her er du garanteret en top professionel behandling i deres hyggelige lokaler i Kolding bymidte. Du finder salonen på Rendebanen 6.
Lokalerne i Hauge Hair er meget indbydende, og skaber derfor de perfekte rammer for en tur til frisøren. Den helt rigtige atmosfære er nemlig vigtig for frisørerne hos Hauge Hair. Atmosfæren er blot et af de ingredienser, som Hauge Hair sætter stor pris på. Du kan slappe af med de nyeste magasiner, nyde en god kop kaffe, the eller kakao og få slappet af med massage og skøn hårvask - alt i mens der bliver kælet for netop dit hår.

Uanset hvilken en af frisørerne fra salonen du vælger til at forkæle dit hår, vil du altid forlade Hauge Hair med en følelse af velvære, og ikke mindst et fantastisk hår. Teamet hos Hauge Hair glæder sig til at forkæle dig, og er klar til at tage imod dig med et smil! Frisørerne er meget stolte af deres fag, og det er noget, der kan mærkes, når du sidder i frisørstolen hos Hauge Hair. At gå til frisør skal nemlig være en helhedsoplevelse og derfor en god kombination af hyggelig stemning, lækre produkter, professionalitet og forkælelse. Frisørerne går desuden også meget op i, at den personlige betjening er i top, så du kan gå glad derfra! 

Book nemt din næste tid her

Hos Hauge Hair vil du blive forkælet af et top professionelt team af frisører: 

Winnie, indehaver:

"Winnie er salonens perfektionist. Hun har et højt fagligt niveau, med mere end 15 års erfaring. For hende er kun det bedste godt nok."

Mette:
"Mette er salonens grinebider. Hun følger tidens trend og ved altid hvad der rør sig. Mangler du inspiration til styling og makeup får du altid professionel vejledning hos Mette."

Du finder et udpluk af priserne hos Hauge Hair nedenfor:

Dameklip fra kr. 520,-
Herreklip fra kr. 380,-

Resten af prislisten finder du på Hauge Hair's egen hjemmeside. 

Vi, Studenterguiden.dk kan varmt anbefale dig at besøge den hyggelige salon i Kolding, hvis du er interesseret i at få ordnet dit hår med en professionel behandling til en rigtig god pris. Hauge Hair er desuden en frisørsalon, der i høj grad også har indtænkt de studerende. Mandag-onsdag giver frisørerne Mette og Helle nemlig 20% studierabat på alle behandlinger, ved fremvisning af gyldigt studiekort (Skriv "studenterguiden" under bemærkninger ved online booking). Bedre bliver det næsten ikke. Få klippet dit hår hos Hauge Hair, og få en smule luksus med i din hverdag. 

Book tid til din næste behandling med studierabat!Bestil tid online


Adresse

Rendebanen 6
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 50 85 80
E-mail: salon@haugehair.dk


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.30
Tirsdag: 08.00 - 17.30
Onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 21.00
Fredag: 09.00 - 17.30
Lørdag: 08.00 - 14.00


Website

Hauge Hair's websiteHauge Hair
Hauge Hair
Hauge Hair
Hauge Hair