Hauge Hair

Hauge Hair er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, omgivelserne og oplevelsen når du skal til frisøren! Her er du garanteret  en top professionel behandling i deres hyggelige lokaler i Kolding bymidte. Du kan slappe af med de nyeste magasiner, nyde en god kop kaffe, the eller kakao og få af med massage og skøn hårvask - alt i mens der bliver kælet for netop dit hår.

Uanset hvilken en af frisørerne du vælger, vil du altid forlade Hauge Hair med en følelse af velvære, og ikke mindst et fantastisk hår. Teamet hos Hauge Hair glæder sig til at forkæle dig!

Book nemt din næste tid her

Hos Hauge Hair vil du blive forkælet af:
Winnie, indehaver:
"Winnie er salonens perfektionist. Hun har et højt fagligt niveau, med mere end 15 års erfaring. For hende er kun det bedste godt nok."

Mette:
"Mette er salonensgrinebider. Hun følger tidens trend og ved altid hvad der rør sig. Mangler du inspiration til styling og makeup får du altid professionel vejledning hos Mette."

Maria:
"Maria er salonens hygge-trold. Hun er super kreativ, arbejder med stor perfektionisme og giver dig altid en fantastisk service."

Priserne hos Hauge Hair:

Dameklip fra kr. 425,-
Herreklip fra kr. 315,-

Tirsdag-torsdag giver Mette & Maria 20% studierabat på alle behandlinger, ved fremvisning af gyldigt studiekort (Skriv "studenterguiden" under bemærkninger ved online booking).

Book tid til din næste behandling med studierabat!Bestil tid online


Adresse

Rendebanen 6
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 7550 8580
E-mail: salon@haugehair.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 08.00 - 15.30
Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 09.00 - 21.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag: 07.30 - 13.00


Website

Hauge Hair's websiteHauge Hair
Hauge Hair
Hauge Hair
Hauge Hair