Sundhed med Mening


Sundhed med Mening er en arbejdsplatform for sundhedsfaglige studerende. Sundhed med Mening har til formål at skabe forbindelse mellem de virksomheder med ønsker om at opkvalificere deres sundhedsprofil og mellem de motiverede fysioterapeutstuderende, som føler brug for udfordring og forbedring af deres kompetencer.

Sundhed med Mening har en velfungerende klinik, hvor private såvel som virksomheder kan henvende sig til. Her tilbydes der fysioterapi af høj kvalitet. Herved retter Sundhed med Mening sig mod både den private såvel som erhvervssektoren, som alle får opkvalificeret deres sundhedsprofil. Sundhed med Menings ansatte er alle udvalgt efter deres faglige og sociale kompetencer, og de kan alle arbejde selvstændigt.
Virksomheden blev oprettet af Simon Nielsen og Benjamin Ringgaard på den baggrund at et højere niveau på fysioterapeutuddannelsen gennem øget praktisk erfaring ønskes.
Da de to herrer dengang selv var fysioterapeutstuderende på VIA University College i Aarhus, da virksomheden Develco A/S i starten af 2016 indgik samarbejde med Sundhed med Mening. Dette satte gang i en lys fremtid for Sundhed med Mening. Siden da har de arbejdet hårdt for at skabe en bæredygtig virksomhed, der kan komme både private og virksomheder til gavn, og ikke mindst er en attraktiv arbejdsplads. I dag er de to herrer autoriserede fysioterapeuter, og kan med deres klinik tilbyde fysioterapi og massage til mange flere end de kunne før.
Den fysioterapeutiske behandling kan suppleres med aktive øvelser, idet de ligeledes besidder træningsfaciliteter.
En stor del af virksomhedens overskud vil blive brugt på ekstra kurser og uddannelse af de ansatte studerende, så de på denne måde vil udvikle sig til at blive endnu bedre fysioterapeuter.
Massagen finder sted både på Campus C og Campus N i Aarhus. Efter aftale kan behandlingen ligeså forekomme hos kundens virksomhed.


Studenterrabatter

- 12,5 % rabat på massage
- En gratis fysioterapeutisk undersøgelse
Adresse

P. Piort Lorenzens vej 4, 1. sal, 8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: +45 3121 3479
Email: Kontakt@SundhedmedMening.dk


Åbningstider

Mandag: 06:00-18:00 
Tirsdag: 06:00-18:00 
Onsdag: 06:00-18:00 
Torsdag: 06:00-18:00 
Fredag: 06:00-18:00 


Website

Sundhed med Mening 's websiteSundhed med Mening