Sundhed & Velvære

Sundhed & Velvære


Sundhed & Velvære er kentd for deres zoneterapi. Zoneterapi bruges som et supplement til al medicinsk behandling. Klinikken er beliggende tæt ved Harald Jensens Plads i Carl Bertelsens Gade 10. Der er mange busforbindelser og gode parkeringsmuligheder ved klinikken, for ikke at tale om dejlige rolige omgivelser.

Sundhed & Velvære arbejder holistisk, sætter fokus på dit problem, og arbejder med baggrunden for problemet. Du er som klient i centrum, og du vil modtage service af højeste kvalitet.
Virksomheden tilbyder forskellige behandlinger. I samarbejde med os finder vi den mest optimale behandling eller behandlingsforløb. Sundhed og Velvære er drevet af Bente Brodie og Marie Hauberg, begge medlemmer af Forenede Danske Zoneterapeuter.

Zoneterapi har ofte brug for introduktion: det er en gammel behandlingsform, som blev brugt bl.a. i Kinda og Egypten. Zoneterapien lindrer helbredsproblemer. Under og på fødderne er der et slags ”landkort” over hele menneskekroppen. Reflekszoner er de zoner som er fordelt udover hele kroppen. Disse zoner arbejder en zoneterapeut med. Behandlingen foregår med massage og tryk på de forskellige punkter på fødderne. Zoneterapien har en positiv effekt på bl.a. allergi, astma, eksem, slidgigt, hovedpine, rygproblemer m.m. Behandlingen er i sig selv yderst behagelig.

Sundhed & Velvære tilbyder også laserterapi. Laserterapi hjælper på knoglebrud, forstuvninger, tennisalbue, skulderproblemer hudproblemer, bihulebetændelse m.m. Laser øger nemlig koncentrationen af celler, som indgår i kroppens naturlige immunforsvar og stimulerer dannelsen af endorfiner. Det er med andre ord sagt smertelindrende.
Adresse

Carl Berthelsens Gade 10
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 23 30 50 27


E-mail: bente@sundhedvelvaere.dk


Åbningstider

Åbent tirsdag onsdag og torsdag:
Lige uger fra kl. 8.00 – 14.00
Ulige uger fra kl .11.00 til 18.00


Website

Sundhed & Velvære's website


Sundhed & Velvære
Sundhed & Velvære
Sundhed & Velvære
Sundhed & Velvære