Style it coiffure


Style It Coiffure er en frisørsalon, der ligger på Vesterbro i Odense, som er ejet af Mufak Khalifa på 25 år, der er frisørudlært i 2012 fra Centersalonen i Rosengårdcentret. I 2015 etablerede han sin egen salon, Style It Coiffure, hvor han både tilbyder dame-, herre- og børneklip. Desuden tilbyder han også styling og pleje til både mænd og kvinder, hvor både vask, føn, farve, bryn, vipper, barbering og skægtrimning er i blandt. Udover dette tilbydes der klipning såvel som farvning eller hvad du ellers går og drømmer om. Kom ind til en uformel snak og forhør dig om hvad der passer til dig og dit hår. Sammen kan i herefter finde den perfekte frisure og herefter hvilke produkter, der er godt til dit hår. Udover Mufaks store viden om mode, moderne frisure og hvilke trends der er oppe i tiden, så kan han også tilbyde en god gammeldags barbering til de mænd der skulle have lyst.

Mode og skønhed har altid været en stor fascination hos Mufak, det er derfor han er blevet frisør og samtidig har valgt at gå sin egen vej. Når du træder ind i Style It Coiffure, så mærker du straks at det er dig der er i fokus. Derfor kan du roligt lægge vejen forbi salonen og herefter gå derfra med en god oplevelse i bagagen, samt en ny frisure.

Men da hemmeligheden bag en lækker frisure er nogle lækre hårprodukter, så udbyder Mufak selvfølgelig en masse gode produkter, som er godt for dit hår, han arbejder primært med Swartzkorf og Osis+. Herved finder i sammen de produkter der passer bedst til dig og din frisure. Der er for eksempel meget stor forskel på hvilke produkter du skal bruge i forhold til om du har kort, langt, glat eller krøllet hår. Men alt dette ved Mufak en hel masse om, så du kan roligt få råd og vejledning hos ham. På den måde kan du beholde den lækre fornemmelse efter et frisørbesøg, flere uger efter du har forladt salonen.  

Hos salon Style It Coiffure tilbydes der også 20% studierabat, dog ikke på farvning af håret. Men derudover kan du få rabat på de andre behandlinger. Mufak ved hvordan det er at være studerende, men mener stadig at alle skal have råd til en lækker frisure. Så hvis dit hår trænger til en klipning, en omgang farve eller hvis du bare trænger til noget helt nyt, så skynd dig at komme forbi Style It Coiffure. Her får du helt sikkert en udsøgt frisør oplevelse.


Studenterrabatter

20% studierabat - dog ikke på farvning af håret.
Adresse

Vesterbro 34 5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 22 29 46 11


E-mail: Mufak-Khalifa@hotmail.com


Åbningstider

Mandag - Fredag: 09.30-17.30
Lørdag: 09.30-14.30
Søndag: Lukket


Website

Style it coiffure 's website