Studenterrådet ved Aarhus Universitet


Studenterrådet ved Aarhus Universitet - En organisation, der varetager de studerendes interesser!

 

Din politiske aktør

Studenterrådet fungerer som dit og dine medstuderendes talerør, både på Aarhus Universitet og uden for campus. En politisk aktør der arbejder for dig. Studenterrådet er repræsenteret overalt på skolen, så du altid er sikker på at blive hørt. Hvilket vil sige at Studenterrådet både er repræsenteret i de forskellige fagråd og studienævn, men også i Akademisk Råd, universitetsbestyrelsen og Danske Studerendes Fællesråd – altså overalt! Studenterrådet har eksisteret siden 1932 og har derfor mange og stolte traditioner. Studenterforeningen startede som en lille organisation, der ikke havde meget at sige. Efter mange år med politiske kampe, studenteroprør og samfundsrevolutioner står foreningen stærkere end nogensinde – klar til at hjælpe dig!

Lækre tilbud!

Studenterråddets funktion er at skabe gode vilkår for dig som studerende. Det handler ikke kun om at de vil kæmpe din sag, de vil også gerne gøre din hverdag nemmere og sjovere. Studenterrådet har derfor et utal af tilbud til dig, med mulighed for at hjælpe dig gennem studierne og styrke dit sociale liv på universitet. Du kan blandt andet deltage i Danmarks største fredagsbar, give den gas på idrætsdagen, deltage i alverdens kurser, udvikle sig på studiemesse og blive opdateret i studenterhåndbogen. Du finder uden tvivl lige noget for dig, og møder en masse af dine medstuderende fra andre uddannelser.

 

Vær aktiv!

Studenterrådet ville ikke være det samme uden alle de frivillige. Som frivillig er du med til at skabe de bedst mulige rammer for de studerende. Du vil få en masse erfaring med planlægning, teamwork og kommunikation, og så vil du selvfølgelig udvikle dit netværk når du møder en masse andre seje frivillige. Hvis der en studenterpolitiker gemt i dig, så er dette lige stedet! Eller måske har du en journalist i maven? Så kan du blive skribent for Studenterrådets eget studentermagasin. Hvis din tid er sparsom, kan du være frivillig til nogle af de store arrangementer der er årligt. Som jurastuderende kan du være frivillig i retshjælpen, og få værdifuld indsigt i det praktiske juridiske arbejde. Meld dig som frivillig, og få en masse fede oplevelser, gode venner og noget at skrive på CVét!
Adresse

Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 8715 3864


Mail: sr@sr.au.dk


Åbningstider

Mandag, onsdag og torsdag: 9.00 – 14.30


Tirsdag: 9.00 –  13.30


Fredag: 9.00-14.00


Website

Studenterrådet ved Aarhus Universitet's website