Studenterkredsen Århus


Studenterkredsen i Aarhus holder til i Studenternes Hus i hjertet af Århus. Studenterkredsen er den grundtvigske studenterforening Århus (og København), som løbende arrangerer en række foredrag inden for felter som teologi, filosofi, æstetik og politik.

En del af noget større

Studenterkredsen Århus er til dig der gerne vil have noget ekstra ved siden af studiet. Her finder du utallige arrangementer der har til formål at kombinere universitetets høje faglige niveau med højskoleforedragets nysgerrighed, i forhold til livet og dets væsentligste spørgsmål. Du vil skifte bekendtskab med en masse forskellige emner med fokus på den Grundtvigske højskoletradition. Her er der plads til forundring og spørgsmål, så du kan udvikle dig selv og din forståelse inden for teologien og filosofiens verden, med sidespring til det politiske og samfundsrelevante. Samtidig er du selvfølgelig også en del af et fælleskab. Kom og få nogle nye venner, og en god snak om meningen med livet.

Hvad får du ud af det?

Som en del af studenterkredsen får du ikke kun et stærkt netværk og en selvforståelse, men også en mulighed for at udvikle sin horisont. Der bliver arrangeret en masse foredrag der tager hånd om alle de emner studenterkredsen finder vigtige inden for felter som teologi, filosofi, æstetik og politik. Udover de spændende foredrag, har du mulighed for at deltage i det årlige sommermøde. Studenterkredsen arrangerer hvert år en uge med foredrag, diskussion og fest på en højskole et sted i dejlige Danmark. Det første møde fandt sted i 1904 og har været en succes lige siden. Her kan du på god højskole maner deltager i en række spændende foredrag og diskussioner, og nyde dine medstuderendes selskab.
Adresse

på Nordre Ringgade 1
8000 Århus.


Kontakt info

studenterkredsen@gmail.com.


Website

Studenterkredsen Århus's website