Storms Pakhus


Hvis du ønsker at besøge et stemningsfuldt madmarked på Fyn, så skal du lægge turen forbi Storms Pakhus, som er beliggende midt i Odense! Storms Pakhus er et internationalt madmarked med mad fra rundt om hele kloden, hvor du finder hele 24 madboder og 6 barer. Der er derfor rigeligt udvalg, når du vælger at lægge turen forbi Storms Pakhus. Madmarkedet er beliggende på adressen Seebladsgade 21B ved Havnen i Odense. Du finder madmarkedet i en rå og industriel hal, hvilket er med til at skabe en fed stemning og atmosfære. Ud over et madmarkedet tilbyder Storms Pakhus også på hele 12 kreative værksteder.

Hos Storms Pakhus er ambitionen at etablere gode ramme for selvstændige kokke, hvilket de har muligheden for i dette fynske madmarked. På dette street food marked finder du mad fra alverdens forskellige lande og kulturer, og du har virkelig mulighed for at udvide din horisont indenfor mad i deres kæmpe udvalg fordelt på 24 forskellige boder, som alle byder særlige og unikke madoplevelser. Du har derfor rig mulighed for at enten smage noget nyt, eller måske vælge en velkendt ret, som du allerede er vild med.

Storms Pakhus vækker begejstring hos deres brede kundekreds. Her er noget for folk i alle aldre, og derfor er det mange forskellige typer, som vælger at tage et besøg forbi hos Storms Pakhus, hvor alle er velkomne. Mange af deres kunder er stamkunder og andre er nogle som kommer langvejs fra, for at besøge dette store madmarked, hvor de kan opleve stemningen og smage den lækre mad. I skrivende stund har dette street food market ca. 30.000 følgere på Facebook og over 1.000 anmeldelse. Dette fortæller helt klart noget om Pakhusets popularitet, at så mange af deres trofaste kunder følger dem online. Storms Pakhus har hele 4.5 stjerner ud af 5 mulige fra anmeldelserne på deres Facebook, og derfor kan man roligt sige, at folk er begejstret for stedet, hvor de både roser omgivelserne, maden og atmosfæren. I mange af anmeldelserne fortæller kunderne, at de helt sikkert kommer igen.

Når du vælger at besøge Storms Pakhus, oplever du et sted, som både indeholder folkelige, kulturelle og unikke oplevelser, som helt klart er et besøg værd. Som tidligere nævnt er stedet ikke blot et madmarkedet, men indeholder også kreative værksteder. Her er det nemlig muligt for lokale iværksættere samt restauratører at få en platform, hvor de har mulighed for at udleve deres drømme og kreative potentiale, hvilket de har rig udfoldelse for på de 12 kreative værksteder.

Der er rigelig af mulighed for at få et studievenligt måltid, når du tager forbi Storms Pakhus. Der er noget for enhver smag, samtidig med at priserne varierer. Derfor burde det være nemt for dig som studerende at finde noget hos mindst én af de 24 madboder, som serverer noget som falder i din smag samtidig med, at det har en forholdsvis SU-venlig pris. Stedet er også yderst hyggeligt at tage forbi med vennerne, studiekammeraterne eller med din kæreste. I sommermånederne er der mulighed for at sidde udenfor og nyde deres hyggelige udeareal samt solen.

Hvad end dine madpræferencer er, er du sikker på, at du finder noget her, som falder i din smag. Der findes vegetariske retter, lækre kødretter, pitabrød, pizza, desserter, burgers, asiatiske retter og meget, meget mere. Hvis du blot ønsker noget lækkert at drikke, har du både mulighed for at få en sodavand, en lækker og flot drink eller måske en kop kaffe.

Lyder dette som noget for dig, så tag dine studiekammerater under armen og tag et smut forbi dette lækre madmarked i Odense, hvor du helt sikkert ikke går skuffet hjem. Deres store udvalg gør det svært at vælge, hvad du har lyst til at spise, og derfor vælger mange at komme igen, for at smage forskellige ting i madmarkedets store udvalg.
Adresse

Seebladsgade 21 B, 5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 33 93 07 60
E-mail: hello@stormspakhus.dk


Åbningstider

Madboderne
Mandag – torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag – lørdag: 11.00 - 22.00
Søndag: 11.00 - 21.00

Barer
Mandag – torsdag: 11.00 – senest 23.00
Fredag – lørdag: 11.00 – senest 02.00
Søndag: 11.00 – senest 23.00


Website

https://stormspakhus.dk/