Soupstone Café

Soupstone Café


I en sidegade til gågaden, ikke langt fra Gråbrødretorv, ligger en lille cafe, som serverer mad du ikke får andre steder. Som den eneste cafe i byen, der har fokus på suppe får du her en mulighed for at sidde og slappe af med en dejlig varm kop suppe året rundt. Ja, suppe kan spises året rundt og så er det endda sundt! Der er supper til enhver smag, både med kylling eller oksekød eller bare med friske grøntsager til både vegetarer og veganere. Er du allergisk overfor mælkeprodukter og gluten, så er det ikke noget problem, da du kan vælge næsten alle menuerne som gluten/laktosefri udgaver. Selv hvis du ikke er den store suppespiser, så vil du elske disse supper.

Er du i tvivl om der er noget du kan lide kan du få en smagsprøve på det. Det er også en god måde at finde sin favoritsuppe på.

Soupstone Café er en rigtig hyggelig café og Stephen, som ejer caféen byder alle kunder velkommen med et smil og den typiske canadiske service, som man bliver helt glad af. Stephen har desuden en underfundig humor, som skinner igennem både i caféen, på hjemmesiden og deres Facebookside. Hver kunde får også gerne en lille kommentar med på låget af den suppe de bestiller, hvis de tager det med ud af huset.

Du kan ikke bestille bord, men til gengæld kan du bestille online og få det bragt ud eller du kan ringe derned og aftale hvornår du vil afhente det selv.

Har du lyst til noget nyt når du skal ud og spise, så prøv Soupstone Café. Du kan også få lækre sandwiches, hvis du ikke er til suppe eller sammenkogte retter. Udover caféen inde i byen åbner Stephen også en afdeling tæt på Universitetet og leverer desuden også til medarbejdere på OUH.

Studenterguiden anbefaler at du tager ind forbi den lille hyggelig suppestenscafé og får smag for en ny og sund livsstil. Der er så mange smagsvarianter at du kan have svært ved at vælge. Men de er gode til at guide dig efter smag og indhold. Næsten uanset om du køber en lille eller en stor portion skal der en god appetit til for at spise sig igennem det. Det er en ret der mætter og holder dig mæt længe og så er det samtidig sundt.

Se menuen her og bliv inspireret
Adresse

Store Gråbrødrestræde 11
5000 Odense C


Kontakt info

Tel: 28 51 09 28
E-mail: info@soupstonecafe.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.30 - 19.30
Lørdag: 10.30 - 16.00


Website

Soupstone Café's websiteSoupstone Café
Soupstone Café
Soupstone Café
Soupstone Café