Søndergaard Hair Design

Søndergaard Hair Design


Når du træder ind hos Søndergaard Hair Design i Slotsgade, kan du altid være sikker på en professionel behandling, hvor det er dig, der er i fokus.

Hos Søndergaard Hairdesign møder du altid et smilende og ikke mindst et professionelt personale, der altid er klar til at give dig en god behandling eller råd. Gitte Søndergaard er indehaver af salonen og har ledet Søndergaard Hairdesign siden 2000.

I salonen sikrer de, at alle salonens ansatte altid er med på de nyeste tendenser og mode indenfor hårets verden. Hos salonen er det altid vigtigt, at kvaliteten er i top, og at du får en god service. Du vil derfor altid blive behandlet af et personale, som har et højt engagement. Alle frisører i salonen har sine egne specialer, og derfor kan du være sikker på, at de kan klare alle behandlinger.

Hos salonen kan du blive klippet, og hvor de derudover tilbyder en bred vifte af behandlinger både til dammer og herrer. De udfører til damer forskellige behandlinger som føntørring, permanent og farvning. Ønsker du at få sat dit hår op til festen, barnedåben, brylluppet eller lignende, tilbyder de dig også det.
Derudover kan du få påsat hår ekstensions, som de har arbejdet med siden 1994, og i dag udgør det stadig en stor andel af deres daglige arbejde. De tilbyder tre forskellige måder, hvortil der er et stort udvalg. Kontakt salonen, så I sammen kan finde frem til den måde, længde og farve, der passer bedst til dig.

Til herre tilbyder de udover klipning skægklipning, farvning, styling samt hårvask.

Som noget ekstraordinært har de også en specialafdeling for parykker og toupéer til dem, der af en eller anden årsag har tabt håret. På dette område er de i byen førende og hjælper, ikke blot deres egne kunder, men også andre saloner i byen, der ikke normalt arbejder med parykker og toupeer. De er derudover specialister i at fremstille ægtehårsparykker, hvor der er op til 8 ugers leveringstid.

De er altid klar til at give dig råd og forslag, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, som du trænger til. Du kan altid læne dig trygt tilbage i frisørstolen hos Søndergaard Hairdesign, hvor du vil få en yderst professionel behandling, og hvor du vil gå derfra med det resultat, som du ønskede.  

Tøv ikke med at booke en tid hos Søndergaard Hairdesign. Du kan booke inde på deres hjemmeside eller på tlf.: 66 11 82 67.
Adresse

Slotsgade 3 1 th
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon
Damer: 66 12 80 04
Herre: 66 11 82 67
Paryk: 66 11 82 67


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9:00 - 18:30
Onsdag-fredag: 9:00 - 17.30
Lørdag: 8:00 - 12:00


Website

Søndergaard Hair Design's website


Søndergaard Hair Design
Søndergaard Hair Design
Søndergaard Hair Design