Social- og Sundhedsskolen Fyn

Social- og Sundhedsskolen Fyn


Social- og Sundhedsskolen Fyn uddanner og efteruddanner personale inden for det sociale, sundhedsmæssige og pædagogiske område..

Skolen har tre lokationer på Fyn. Du kan starte din uddannelse i Odense, Svendborg eller Middelfart.

Uanset hvilken uddannelse du vælger, kan du se frem til nogle oplevelsesrige år med gode praktikmuligheder, løn på hovedforløbene og udsigt til et arbejde, hvor du gør en forskel. Hver dag. 

På Social- og Sundhedsskolen Fyn kan du vælge mellem en række uddannelser, der alle har med sociale og sundhedsmæssige områder at gøre.

Pædagogisk assistent
Pædagogisk assistent er for dig, som drømmer om at gøre en forskel for børn og unge eller voksne, der har fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser. Bosteder. Opholdssteder. Børnehaver. Vuggestuer. Uddannelsen ruster dig til det kreative pædagogiske arbejde, hvor leg og ansvar går hånd i hånd.

Social- og sundhedshjælper 
Vil du være den borgerne glæder sig til at møde? Som SOSU+hjælper gør du en forskel for andre mennesker, hver eneste gang du går på arbejde. Du kommer tæt på de mennesker, du arbejder med. Du kommer i borgernes eget hjem, du giver dem omsorg og pleje, og hjælper dem tættere på smil og et godt liv.

Social- og sundhedsassistent 
Vil du være en nøgleperson i det danske sundhedsvæsen? Uanset om du vil arbejde i ældreplejen, i psykiatrien eller på et hospital, bliver du som SOSU+assistent en vigtig person for de borgere og patienter, du møder. Du arbejder med sygepleje, omsorg og kommunikation og sørger for patienterne.

EUX Velfærd
EUX Velfærd er din mulighed for både at få en studentereksamen OG en uddannelse til SOSU+assistent eller pædagogisk assistent – i ét hug. Med uddannelsen kan du gå ud og få et job i erhvervsfagene – eller du kan læse videre på både akademiuddannelser, professionsbachelorer og universitetsuddannelser

Fælles for alle uddannelser er, at du arbejder med mennesker, som har brug for din omsorg og din faglighed. Mange uddannelsessteder leder kun efter dem med de bedste karakterer. Social- og Sundhedsskolen Fyn stiler højere, og leder også efter dem med de bedste karaktertræk. Dem der vil andre det godt.
Adresse

Blangstedgårdsvej 4
5220 Odense SØ


Kontakt info

Telefon: 63 10 27 00


Mail: sosufyn@sosufyn.dk


Website

Social- og Sundhedsskolen Fyn's website