Social- og sundhedsskolen FYN

Social- og sundhedsskolen FYN


Hos Social- og Sundhedsskolen Fyn uddannes og efteruddannes personale inden for det sociale, sundhedsmæssige og pædagogiske område.

Skolen har flere lokationer på Fyn, således kan du vælge at tage uddannelsen I Odense C, Odense S, Svendborg og Middelfart.

Her kan du således vælge mellem forskellige erhvervsuddannelser, der alle har plejen og varetagelsen af mennesker som fokus. Således tilbyder de følgende forløb:

- Grundforløbet med retningerne ”Pædagogik – at arbejde med mennesker”, eller ”Sundhed og omsorg – at arbejde med mennesker”. – Grundforløbet giver dig adgang til de andre uddannelser på SOSU skolen.

- Menneske til menneske – der er et 10 klasses forløb (Dog kun i Odense).

- Social- og sundhedshjælperuddannelsen

- Social- og sundhedsassistentuddannelsen og Innovationslinjen

- Pædagogisk assistentuddannelsen

Med en uddannelse fra SOSU skolen kan du således få muligheden for at arbejde med børn i alle aldre, unge og ældre, raske og syge mennesker. – Oftest vil du komme ud på en arbejdsplads på institutioner, hospitaler, plejehjem eller i hjemmeplejen.

Endvidere kan du her få muligheden for at tage en lang række af kurser samt videreuddannelse der hjælper dig med at nå dit mål. Her finder du fastlagte kurser, samt kurser der er skræddersyet til dig og din pågældende arbejdsplads.
Adresse

Vestre Stationsvej 8-10
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 10 27 00


Mail: sosufyn@sosufyn.dk


Website

Social- og sundhedsskolen FYN's website


Social- og sundhedsskolen FYN
Social- og sundhedsskolen FYN