Sezer Restaurant og Bøfhus

Sezer Restaurant og Bøfhus


Sezer er en kombineret restaurant og bøfhus med en hyggelig indretning og venlig betjening. Prisniveauet er meget studentervenligt. Sezer er en italiensk og mexicansk inspireret restaurant, som har en beliggenhed i hjertet af Odense centrum. Beliggenheden er i det meget velbesøgte Skibhuskvarter, hvor det altid er let at finde en parkeringsplads. I restauranten er der en afslappet atmosfære, sød betjening og alt godt fra det italienske og mexicanske køkken. Stilen i restauranten er uden fine fornemmelser, og det er et hyggeligt sted, hvor du vil kunne tage dine venner, familie, kæreste osv. med. I restauranten vil du ikke føle dig overset, og du vil altid få en nærvær betjening, hvor du vil føle dig speciel. Restauranten tilbyder A la carte, og du kan derfor sammensætte din helt egen menu. Du finder Sezer beliggende på adressen Skibhusvej 66 i Odense.

Menukortet

Du kan lade dig friste af deres lækre retter, der alle er udvalgt og sammensat omhyggeligt. På menukortet kan du både finde varme og kolde forretter, en hovedmenu bestående af kødretter såsom oksemørbrad, oksefilet, spareribs og kalkun, hvor der typisk er sauce, kartofler og garniture til. Derudover er der også et stort udvalg af pizza- og pastaretter. Til aften serverer de også aftenmenuer til rigtige gode priser.
Til dessert kan du nyde bananasplit, pandekager med is, tiramisu og en lækker kop kaffe ved siden af. Derudover har de også et rigtig fint vinkort, hvor du kan få hjælp fra det søde personale.  

Take-away

Har du ikke lige overskud til at lave aftensmaden selv, kan du bestille take-away, hvor du kan vælge mellem pizzaer og pastaretter for kun 59,-. Du kan også vælge oksemørbrad eller oksefilet med tilbehør til og mm. for kun 155,-.


Du kan allerede nu bestille bord på deres hjemmeside eller pr. telefon, hvilket er en god ide, så du sikrer dig, at de har et bord ledigt til dig. Har du nogle spørgsmål eller specielle ønsker, kan du altid kontakte restauranten, da de vil forsøge at imødegå sine kunders behov og ønsker. Restauranten har fået gode anmeldelser, som du også kan læse på deres Facebookside:

Dejlig mad, dejlig betjening og dejlig stemning” – Debbie Stephanie Merkelsen

”Vores lille lokale restaurant igennem mange år. De sødeste medarbejdere som altid gør os glade og lækker mad til en super pris” – Anette Louise.

Restauranten har en elite smiley, hvilket med garanti også kan mærkes på deres kvalitet sikre mad.

Hos Sezer vil du kunne få rigtig god mad til billige penge, hvad enten du spiser der eller tager maden med hjem. Restauranten er hyggelig og intim, og du vil altid få en god service samt en god madoplevelse.
Adresse

Skibhusvej 66
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 19 26 66
E-mail: info@sezer.dk


 


Åbningstider

Alle dage: 15.00 - 22.00


Website

Sezer's WebsiteSezer Restaurant og Bøfhus