Salon Upstairs

Salon Upstairs


Salon Upstairs er en frisørsalon beliggende i Odense C. Salonens ejer, Anni Grønlund Pedersen, er uddannet social og sundhedshjælper, men kom ud for en arbejdsskade i 2005. I 2006 fandt hun ud af, at hun ville forfølge sin barndomsdrøm og gik herefter i gang med at uddanne sig som frisør. - Efter endt uddannelse, hvor hun var elev hos Friis Coiffure i Langeskov, fik hun job hos Dorthe E Coiffure i Højby.

Men nu er hun stolt over at kunne byde kunderne velkommen i egen salon i Nørregade 16, 1. sal. Her kan du komme ind til en uformel snak om hvilke drømme og ønsker du har for dit hår. Herefter vil i sammen finde ud af hvilke frisure du skal gå efter og hvad der passer perfekt til dig. Anni analyserer, lytter og rådgiver dig om både form og balance i håret. Samtidig med det deler Anni også ud af sin viden om tiden mode, trend og tendenser inden for hår, så du også kan være med på mode, hvis du ønsker dette. Anni har fuldstændigt styr på de forskellige teknikker og tendenser, når hun er gået i gang med at give dit hår en god gang forkælelse.

Når du træder ind i Salon Upstairs er det tydeligt at der er forkælelse og velvære på programmet. Du er i centrum og her får du en lækker behandling langt være fra hverdagens stress og jag. Derfor bruger Anni også kun udelukkende produkter, der vidner om stor kvalitetssans - bl.a. fra de anerkendte mærker Lakmé og Marrocanoil, så dit hår også får den bedste behandling, så du rigtig kan mærke at du bliver ekstra forkælet.

Uanset om du er mand, kvinde eller barn, kan Anni klippe dig som du ønsker det. Det er selvfølgelig ikke kun klipninger du kan få, du kan også få farve i lokkerne, både striber og helfarve. Derudover er hun hurtig og effektiv når hun er i gang med din behandling, uanset om det er en klipning eller en farve.

Derudover har du mulighed for at få 20% studierabat på klipning ved forevisning af gyldigt studiekort. Så uanset om du er studerende eller ej, bør du lægge vejen forbi Salon Upstairs, hvor du med garanti får en afslappende og professionel behandling. Så hvis du har brug for en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag, så er Salon Upstairs stedet at tage hen.


Studenterrabatter

20% på klipning ved fremvisning af gyldigt studiekort.
Adresse

Nørregade 16, 1. sal, 5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 52 39 02 00


Åbningstider

Tirsdag - Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 13.00 
Ellers efter aftale.Salon Upstairs
Salon Upstairs
Salon Upstairs
Salon Upstairs