Salon Magic Hair Design


Salon Magic Hair Design er en frisør- og stylistsalon, hvor du altid kan være sikker på at moden følges. Da det ikke blot er en frisørsalon, men også tilbyder forskellige former for behandlinger. Er der næsten ikke den behandling du ikke kan få. Der er blandt andet mulighed for at få påsætning af negle, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og meget mere. Men en af de behandlinger, der bliver foretaget mest er påsætning af hairexstensions. Så hvis du er træt af dit kedelige korte hår, kan du i salonen, få tilført liv til dit hår ved at få flotte nye lokker i, der ikke blot giver glød til håret, men også giver dig et nyt forbedret look. Ønsker du at få exstensions, er det en god ide at ringe eller tage forbi salonen for at få en snak om, hvilken længde og farve, du skal have.

Udover skønhedsbehandlingerne er det også muligt at få farvet, klippet og stylet sit hår, som man ønsker det. Det er også muligt, at få lavet opsætninger til festlige lejligheder, hvis det er det man ønsker. Det gode ved Salon Magic Hair Design er, at man kan få foretaget alle sine behandlinger samme sted. Så hvis du skal til bryllup kan salonen sørge for, at du bliver helt festklar med alle de skønhedsbehandlinger, du ønsker.  

Kundeservicen er også i top. Salonen værner om sine kunder og sørger altid for, at der er rigeligt af tid til hver behandling. Hvis man ser på Salonens gæstebog, vidner den også om mange tilfredse kunder, der har fået en oplevelse af forkælelse hos Salon Magic Hair Design. Du kommer ikke til at fortryde et besøg i salonen.  Et besøg giver dig blot lyst til, at vende tilbage til salonen og blive forkælet i bedste stil.

Salon Magic Hair Design ligger på Vesterbro i Odense, lige ved siden af Odense centrum og Odense gågade. Du kan booke tid på deres hjemmeside, både til skønhedsbehandlinger og til frisørbehandlingerne. Du kan også se hvilke behandlinger, du kan booke, og hvornår der er ledige tider. Det er både mænd og kvinder, der besøger salonen, og du kommer ikke til at gå skuffede derfra. Så kom ind forbi Salon Magic Hair Design, hvor du vil blive modtaget med et smil og åbne arme samt få en god behandling – uanset hvilken form for behandling du ønsker.


Studenterrabatter

Ring og hør mere om studierabatter på de forskellige behandlinger.


 
Adresse

Vesterbro 34
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 26 74 28 52


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9.00 - 17.00
Onsdag: 9.00 - 17.00
Torsdag: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00


 


Website

Salon Magic Hair Design's websiteSalon Magic Hair Design
Salon Magic Hair Design