Salon Kim

Salon Kim


Salon Kim på Rødegårdsvej i Odense er ikke den største salon, men der er altid masser af glade kunder i butikken.

Kim Nguyen er ejeren af salonen, og er i år 2001 uddannet som frisør og kosmetolog i Vietnam. I 2006 kom hun til Danmark og åbnede Salon Kim i 2008, og hun er derfor meget erfaring. Kim og hendes assistenter tager altid rigtig godt af sine kunder, og du kan være sikker på, at du altid får en god oplevelse samt et godt resultat til konkurrencedygtige priser.

Bestil tid nu på telefon: 66 10 55 10 eller bestil tid online!

Kim har arbejdet hårdt for at blive så dygtig, som hun er i dag. Hun blev uddannet tilbage i 2001 og har siden da samlet erfaring, der vil afspejle sig i din behandling. Hun er efterfølgende blevet masterfrisør i 2013, og du kan derfor være sikker på, at Salon Kim har et højt fagligt niveau. Udover uddannelsen og den praktiske erfaring, er Kim og hendes assistenter også løbende på kurser, og de vil derfor altid følge de nye trends. Som kunde hos dem vil du altid være i fokus, så I sammen kan finde frem til, hvad der passer bedst til dig, hvad enten det er klipning, farvning, håropsætning osv.
Du kan altid læne dig trygt tilbage i frisørstolen og nyde din behandling, hvor der er en hyggelig stemning samt et højt professionelt niveau.

Salon Kim tilbyder også andre behandlinger, hvor du kan få hudpleje, få lavet permanent 3D makeup, få lavet negle osv. Derudover kan du også få lavet en håropsætning til enhver lejlighed, og på deres hjemmeside er der et galleri, hvor du kan se, hvad de tidligere har lavet.

Salon Kim forhandler og rådgiver i produkter, som er plejende for dit hår og hovedbund. De forhandler blandt andet med Goldwell, ID Hair, Redken samt Sexyhair.

Priserne i salonen er yderst rimelige. En dameklip kan du få for bare 335,- og en herreklip til 195,-.

Er du studerende får du 10% rabat på din klipning ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Book din tid online - nu med studierabat!


Studenterrabatter

10% - Husk gyldigt studiekort!
Salon Kim


Adresse

Rødegårdsvej 50
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 10 55 10


E-mail: info@salonkim.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9.00 - 17:30
Onsdag: 9.00 - 17:30
Torsdag: 9.00 - 18.00
Fredag: 9.00 - 18.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

Salon Kim's WebsiteSalon Kim
Salon Kim
Salon Kim
Salon Kim