Salon Flotteheimer By Marlene Madsen


I 2018 åbnede Marlene Madsen sin frisørsalon Salon Flottenheimer på adressen Østergards Allé 40 i Odense SV. Her får du en oplevelse, som skal fører dig ind i en verden af inspiration og velvære.

Marlene elsker at være kreativ og får stor glæde ud af at få sine kunder til at gå fra salonen med tilfredshed over deres nye hår. Hun elsker at kunne give kunderne netop den frisure, som de ønsker, og som passer til den enkelte. Hun ser det som sin opgave at bruge sine kompetencer på dit hår og dig, og er altid klar til at vejlede og give gode råd. Her er der fokus på kreativitet og kvalitet, hvilket er to ting som hun ikke går på kompromis med.

Salonen er hyggelig indrettet med en afdeling som har planter, velour sofa og velour gardiner. Her er du velkommen uanset alder og køn. Her skal du have en oplevelse af at føle dig hjemme, samt have mulighed for at kunne slappe af fra hverdagens stress og jag i disse hyggelige omgivelser. Her er der dæmpet musik og servicen er skruet op, for at du kan få den bedst mulige oplevelse.

Marlene finder det vigtigt, at hendes produkter er gode og skånsomme ved miljøet, og derfor anvender hun samt forhandler produkter fra Kevin.Murphy, som lever op til netop disse krav om kvalitet og miljøbevidsthed.

Hvis dit hår mangler et friskt pust, så besøg Salon Flottenheimer By Marlene Madsen, for at god vejledning til pleje af dit hår, samt en lækker ny frisure. Her er du sikker på at få en god oplevelse i en hyggelig atmosfære.
Adresse

Østergårds Allé 40, 5250 Odense SV


Kontakt info

info@salonflottenheimer.dk
24 46 60 76


Åbningstider

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 19.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 15.00
Lørdag: Åben efter aftale


Website

salonflottenheimer.dk