Salinaz - Odense


Sprøde burgere og saftige steaks er bare noget af det, du får hos Salinaz i Odense på adressen  Vintapperstræde 16. Salinaz er et steakhouse, der tager inspiration fra det sydamerikanske køkken. Her går man op i kød af høj kvalitet, så du får noget af en oplevelse for smagsløgene.

Restauranten er beliggende i et yderst charmerende område. Man kan både sidde indenfor og udenfor, hvor der bliver skruet op for hyggen begge steder med stearinlys, behagelige sæder og stemningsmusik. Det er både en afdeling i Odense og Kolding, da man hurtigt har fundet ud af, at en restaurant af den kaliber selvfølgelig skulle ligge i begge byer.  

Steakhouse-stemningen er i top og kommer man senere på aften, kan man godt sige, at der kommer lidt mere romantik i luften. Der tændes stearinlys, rødvinsglassene kommer på bordet og det dæmpede lys gør, at det er et perfekt sted at holde en romantisk middag med kæresten. Du kommer i hvert fald til at blive helt populær hos kæresten, hvis du inviterer ham eller hende med på Salinaz.

Salinaz har da også fået diverse gode anmeldelser på forskellige hjemmesider. Restauranten bliver bl.a. rost for, at kødet er topklasse, og at stedet oser af god atmosfære. Det findes alligevel en god håndfuld steakhouses i Danmark, men der er dog ikke tvivl om, at Salinaz er et af de bedre.

Der er en masse lækker mad, du kan få fra menukortet. Det sydamerikanske køkken er kendt for at have en masse saft og kraft, og det gør sig også gældende på restauranten. Kødet er perfekt tilberedt og tilpas krydret, så du får det ekstra kick, uden at du skal gå grædende ud af restauranten, fordi maden er for stærk.

Man kører primært med steaks og burgere på menukortet. Derefter hører tilbehør og drikkevarer selvfølgelig til. Som de skriver på deres hjemmeside, er der god mulighed for at dele kødet, så man kan hygge sig lidt om maden. I kan f.eks. bestille en Roast Campana. Det er et stort stykke roast på ca. 400 gram, som skæres af tykstegen og flammegrilles. Så bliver det helt saftigt og er enten rødt eller rosa i midten. Så kan I både smage noget godt kød og deles om det.

Udover roast, har de også utallige steaks, alt efter hvad du kan lide. De har f.eks. deres Striploin La Paz, som kommer fra fritgående kødkvæg, der har ligget og græsset i grænselandet mellem Uruguay og Argentina. Vil du have et dejligt stykke mørt kød, skal du bestille Tenderloin Federal. Det kommer fra oksemørbraden, hvor man har skåret det overflødige fedt væk. Et virkelig lækkert stykke kød.

Til kødet kan I vælge jeres eget tilbehør, som er pomfritter med dip til. Du kan f.eks. smage deres Chimbote Ondulado, som er bølgede fritter og er helt knasende og sprøde. Er du særligt glad for stærk mad, skal du helt sikkert tage deres Caracas Spicy, som er blevet krydret med chili og piri piri, hvor sidstnævnte er et helt særligt krydderi, der smager af peberfrugt med røget smag.  

Hvis du vil have kød for alle pengene, og samtidig drømme dig væk til det sydamerikanske landskab, er et besøg på Salinaz det hele værd. Selvom der nærmest kun er kød, kød, kød på menuen, kan du sagtens tage din vegetarven med. Deres vegetarburger er nemlig blevet rost til skyerne for at have god smag og en dejlig konsistens. Så tag ned på Salinaz og få en god gastronomisk oplevelse, uanset om du er vegetar eller kødelsker.




Adresse

Vintapperstræde 16
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 73 70 95 09
Email: odense@salinaz.restaurant


Åbningstider

Tirsdag - torsdag: 17.30 - 21.30
Fredag - lørdag: 17.30 - 22.00
Søndag - mandag: Lukket


Website

http://salinaz.restaurant.dk/