S-Design

S-Design


S-Design er en professionel frisørsalon i Odense bymidte, centralt beliggende på den skønne Klaregade. Her står det kompetente og smilende personale klar til at forkæle deres kunder, og via god vejledning og en konstruktiv dialog, finder de sammen med dig den rette behandling, så netop dine ønsker bliver indfriet. Salonen blev etableret i 2013 af Sara Ewertsen. 

Hos S-Design lægger de stor vægt på, at du går derfra med en frisure der afspejler netop din personlighed. De dygtige frisører indleder altid med en god dialog om, hvad det netop er at du søger og ønsker. Når I har fundet ud af hvilken behandling der skal til for at indfri dine ønsker, kan du trygt læne dig tilbage i stolen og nyde at blive forkælet, mens dit hår forvandles. Alle salonens frisører har den 4-årige frisøruddannelse og godt med erfaring.

Book allerede nu tid til at forskønne dig selv

Du er altid velkommen til at kigge ind hos S-Design til en uforpligtigende samtale, om det er håropsætning, farvning eller måske bare rettelse af pandehåret du har planer for, har de søde frisører altid et godt råd og et smil med på vejen. Hos S-Design får du kun de bedste produkter på markedet, italienske miljøvenlige produkt Davines, samt det super populære Moroccanoil, begge er de nøje udvalgt og du bliver grundigt vejledt i hvilke kombinationer der kan give dig det hår du drømmer om.  

Studierabat hos S-Design - Kig forbi og se hvor meget du sparer

S-Design samler på glade kunder, det ses tydeligt på deres Facebook side, hvor vi her på Studenterguiden.dk ikke har kunnet findet andet end flotte og rosende ord. Den altid fantastiske service, det gode håndværk og de studievenlige priser gør, at S-Design er en utrolig populær salon som varmt er anbefalet af deres kunder. Skal du forkæles, så kontakt allerede i dag. S- Design og forbered dig på at gå derfra med det flotteste resultat.
Adresse

Klaregade 7
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 33 03
E-mail: S-Design


Åbningstider

Mandag-Torsdag: 9.00-17.30
Fredag:               9.00-18.30
Lørdag:               9.00-14.00
Søndag:              Lukket


 


Website

S-Design's websiteS-Design
S-Design
S-Design