Rytmisk Musikkonservatorium

Rytmisk Musikkonservatorium


Rytmisk Musikkonservatorium tilbyder den højeste uddannelse i landet inden for rytmisk samtidsmusik.

Rytmisk samtidsmusik er et begreb som rummer musikformer, der strækker sig fra jazz over rock og pop til de nyeste musikalske udtryksformer, som hip hop og elektronika.

Om Rytmisk Musikkonservatorium
Med sin 25-årige historie er Rytmisk Musikkonservatorium det yngste musikkonservatorium i Danmark.

Vi tilbyder den højeste uddannelse i landet inden for rytmisk samtidsmusik, et begreb som rummer musikformer, der strækker sig fra jazz over rock og pop til de nyeste musikalske udtryksformer, som hip hop og elektronika. Dertil er det vores opgave at forske og udvikle inden for vores felt og medvirke til at fremme musikkulturen i Danmark.

Vores ca. 200 studerende fordeler sig på syv forskellige uddannelser:

    Musikeruddannelsen
    Musiklæreruddannelsen
    Musik- og bevægelseslæreruddannelsen
    Solistuddannelsen
    Sangskriveruddannelsen
    Lydteknikeruddannelsen
    Music Management uddannelsen

Vi udbyder bachelor-, kandidat- og solistuddannelser og tilbyder dermed samme uddannelsesniveauer, som de øvrige danske musikkonservatorier.

Uddannelse, pædagogisk og kunstnerisk udvikling og forskning varetages af 28 fastansatte lærere, som sammen med et større antal kursuslærere rekrutteres blandt de mest fremtrædende navne på den danske og internationale musikscene. Dertil kommer 19 fastansatte teknisk/administrative medarbejdere og ledere.

Konservatoriet ligger på Holmen i København midt i et vibrerende kunstnerisk uddannelsesmiljø. Sammen med Kunstakademiets Arkitektskole, Den Danske Filmskole og Statens Teaterskole udgør vi en sublim mulighed for tværkunstnerisk samarbejde, som sættes i scene ved stadig flere tværgående projekter.

Konservatoriets enestående fysiske rammer tilbyder alle de faciliteter, som man kan forvente af et konservatorium på højeste internationale niveau.

Velkommen til Rytmisk Musikkonservatoriums hjemmeside. Vi håber du finder den information, som du søger. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Adresse

Leo Mathisens Vej 1, Holmen
1437 København K.


Kontakt info

Telefon: 4188 2500


E-mail: rmc@rmc.dk


Uddannelser

Den Rytmiske Musikkonservatorieuddannelse

Den Rytmiske Musikkonservatorieuddannelse


Website

Rytmisk Musikkonservatorium's websiteRytmisk Musikkonservatorium
Rytmisk Musikkonservatorium
Rytmisk Musikkonservatorium
Rytmisk Musikkonservatorium