Rygcenter Århus Nord


Smerter kan få vores liv til at føles helt ubærligt, og det er livet fór kort til. Du skal ikke finde dig i smerter, mener Rygcenter Aarhus, som er en kiropraktisk klinik, som vil gøre deres ypperligste for at hjælpe dig. Klinikken har et bredt udvalg af behandlinger, og der er derfor rig mulighed for at tilbyde dig, de løsninger der er bedst for dig. Herunder kan blandt andet undersøgelse, tværfaglig behandling, træning og forebyggelse af muskel- og ledproblemer, og ikke mindst de smerter, som stammer herfra, kan nævnes.
Klinikken er moderne indrettet, og du finder den beliggende i dejlige omgivelser med gratis parkering lige ved døren.

Rygcenter Århus har nogle dygtige medarbejdere i professionelle og tværfaglige teams, som benytter behandlinger med effekt over for lidelser i diverse muskler og led. Der samarbejdes på kryds og tværs, for at give dig den bedst mulige behandling.

Rygcenter Århus tilbyder bl.a.:

Kiropraktik
Fysioterapi
Akupunktur
Massage
Træning/genoptræning
Kraniosakralterapi
Digitalt røntgenanlæg
Ultralydscanning
og ikke mindst Laserbehandling.

Med deres mange behandlingsmuligheder kan de behandle en lang række lidelser. Disse lidelser kan være opstået ved længere tids forkert belastning, uhensigtsmæssig brug af kroppen, ulykker, trafikuheld, idræt eller pludseligt opståede skader.

Stedets kiropraktorer arbejder kun med lidelser i bevægeapparatet, hvilket giver dem en stor fordel sammenlignet med praktiserende læger og fysioterapeuter. En kiropraktor ser i gennemsnit 18 så mange rygpatienter som en praktiserende læge, og 9 gange så mange som en fysioterapeut, hvilket efterlader dig i de bedste og mest kyndige hænder.
Den kiropraktiske behandling kan suppleres med fysioterapi, for at give dig den bedst mulige og mest effektive behandling.

Rygcenter Århus afholder løbende kurser og foredrag hele året igennem. De er alle gratis, så man kan tilmelde sig ligeså mange, som man lyster.

Her får du behandling til fair pris. For at toppe dette, så er der også her tilskud fra sygesikringen, sygeforsikringen ”Danmark” og ikke mindst sundhedsforsikringer.
Adresse

Stenkildevej 31, 8260 Viby J
8200 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 86 11 76 11


E-mail: info@rygcenteraarhus.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 8.00-18.00
Fredag: 8.00-16.00


Website

Rygcenter Århus Nord's website