BeneFIT Højbjerg


BeneFIT Højbjerg er en mellemstor, moderne klinik med tilhørende motionscenter. Her finder du en gruppe af fysioterapeuter, som varetager alle former for fysioterapeutiske behandlinger, vejledninger, genoptræning samt forebyggelse. Der er i 12 medarbejdere hos BeneFIT Højbjerg, som altid står til din rådighed. Klinikken er er placeret i den sydlige del af Århus, mere præcist sagt på Runghøj Allé 147 i Højbjerg. Lige foran klinikken er der både nem adgang til fri parkering og ikke mindst gode muligheder for at tage den offentlige transport.

Ønsker du at forkæle dig selv og din livskvalitet, ønsker du at slippe af med smerter eller har du behov for genoptræning? Så er BeneFIT Højbjerg stedet for dig, idet de leverer en lang række sundhedsydelser til private så vel som virksomheder.
Kunden er altid i centrum, og klinikkens medarbejdere sætter en ære i at levere ydelser på et højt fagligt niveau, hvilket sikrer dig kvalitet og de bedste løsninger for dig.

Der tilbydes også behandling hjemme hos de patienter, som ikke kan møde op på klinikken forudsat speciel ordinering af egen læge.

Klinikken stræber efter at tage alle ind så hurtigt som muligt, så patienter skal vente mindst muligt tid. Samtidig gør sekretærerne meget ud af at få ringet patienter ind til de afbud, som måtte forekomme. På denne måde går ingen tid til spilde.

Motionscenteret er åbent for enhver, der gerne vil træne. Det er uanset, om de har været patient hos BeneFIT eller ikke. Træningen tilbydes dog alle patienter. Som en del af behandlingen tilbyder virksomheden dog alle patienter træning.

Der undervises også hold med særlige behov i træningscenteret. Disse hold er eksempelvis gældende patienter med Parkinsons syge, dårlig balance, lungesygdom, problemer med nakke/ryg eller patienter med optræningsbehov. Der tilbydes desuden også før-/efterfødselshold og det populære pilates.

BeneFIT Højbjerg lægger ikke mindst særligt vægt på, at du ikke behøver at have ondt for at få det bedre.
Adresse

Rundhøj Allé 147
8270 Højbjerg


Kontakt info

Telefon: 8614 9089


E-mail: info@benefit-hoejbjerg.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: kl. 8.00-18.00 
Fredag: 08.00-16.00


Website

BeneFIT Højbjerg's websiteBeneFIT Højbjerg
BeneFIT Højbjerg
BeneFIT Højbjerg
BeneFIT Højbjerg