Rosengårdcentret

Rosengårdcentret


Rosengårdcentret er et shoppingcenter beliggende i Odense på Fyn. Dette shoppingcenter er Danmarks andet største shoppingcenteret baseret på antallet af butikker. Derfor finder du med sikkerhed en masse, som er værd at tjekke ud her i centeret for netop dig, og du kan få flere timer til at gå. Du finder nemlig et kæmpe udvalg af både butikker, spisesteder, et fitnesscenter samt en Cinemaxx-biograf. Centeret byder derfor på en masse forskellige oplevelser og er helt klart et besøg værd. Ydermere findes der mere end 3.000 parkeringspladser tilknyttet rosengårdcentret, hvor du kan parkere gratis. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du finde Rosengårdcentret på Ørbækvej 75 i Odense SØ.

Hvad end du ønsker at komme forbi centret med offentlig transport, cykel eller med bil er der god mulighed for dette. Der kører nemlig busser lige ude foran centret, der er mange gratis parkeringspladser og der er cykelstier, som fører direkte derhen. Der er derfor ingen undskyldning for at ikke tage et smut forbi Rosengårdcentret, når du befinder dig i Odense og omegn.

I Rosengårdcentret er der løbende forskellige arrangementer og aktiviteter, som er værd at tjekke ud. Dette kan både være noget for børnefamilier, hvis du er glad for tilbud eller måske noget helt tredje. Hvad end disse arrangementer omhandler, er der sikkert mindst én af dem, som kunne interessere dig. Derfor kan du med fordel tjekke centret aktiviteter ud her, så du altid er opdateret. Eksempler på diverse aktiviteter er i centeret er blandt andet modeshows, tryllekunstnere, konkurrencer eller noget med videnskab. Rosengårdcentret rummer oplevelser for hele familien, og her finder du nærmest alt, hvad du kan forestille dig et center indeholder. Udover dette finder du blandt andet en Føtex beliggende i centeret, så du også kan foretage dine dagligvareindkøb, mens du er ude og shoppe eller på farten. Her kan du nemt og bekvemt foretage alle dine indkøb, hvad end du skal en tur i matas, på apoteket, købe dagligvare eller et smut til slagteren. Her finder du det hele under samme tag, hvilket gør dine indkøb endnu nemmere.

Der findes så mange forskellige butikker i centeret, at det ville være nærmest umuligt at liste alle her i artiklen. Derfor vil vi blot komme ind på hvilke kategorier, centeret indeholder. Du finder blandt andet alt indenfor bolig, børnetøj, dametøj, elektronik, fodtøj, blomster, herretøj, sport og fritid, personligt, smykker og velvære. Der er derfor noget til enhver smag, og i deres store udvalg er du sikker på at finde noget til dig. Du kan læse den fulde butiksoversigt her. Af madsteder finder du blandt andet en bager, en slagter, kaffested og diverse restauranter og caféer. Disse restauranter er fordelagtig placeret i deres Food Avenue, hvor I kan finde noget, der falder i netop jeres smag. Hvad end om I er til caféretter, burgere, asiatisk mad, buffet, junk food, gode bøffer eller noget helt andet, så indeholder Food Avenue noget til enhver smag.

Rosengårdcentret giver anledning til mange hyggelige stunder med dem, du har kær. Det kan blandt andet tage din kæreste under armen til en romantisk aften, hvor I kan få noget lækkert at spise og tage en tur i biografen. Skal du lave noget hyggeligt med din mor eller din søster, kan I tage ud og shoppe en tur og slutte af en lækker frokost eller noget aftensmad. Hvis det er veninden, der trænger til at blive luftet, kan I eventuelt tage på café og få en kaffe, hvor I kan sidde og sludre over noget varmt at drikke. Anledningerne til hygge er mange, og du finder helt sikkert de rette omgivelser til dette i Rosengårdcentret. Derudover kan du også tage en træning med din træningsmakker her i centret og bagefter forkæle jer selv enten med en lækker juice eller et lækkert måltid.
Adresse

Ørbækvej 75
5220 Odense SØ.


Kontakt info

Telefon: 66 15 81 91


Åbningstider

Generelle åbningstider
Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

Rosengårdcentret's website


Rosengårdcentret