Restaurant Schiøtz


Restaurant Schiøtz er til dig, der ønsker kvalitetsråvarer og en fantastisk smagsoplevelse. På Beliggenheden Odeons Kvarter 1 i Odense, har du mulighed for at opleve alt, hvad Restaurant Schiøtz har at byde på. Uanset om du efterlyser en 3-retters middag eller sæsonafstemte retter, så har Restaurant Schiøtz lige det, du søger.


Restaurant Schiøtz ligger inde i Odeon i Odense, som er en koncert, musik- og konferencehus. Denne restaurant har retter inspireret af det danske og franske, som giver en særpræget og anderledes smagsoplevelse, end man er vant til. Smagsoplevelserne stopper dog ikke der, da du også har rig mulighed for at prøve forskellige vine. Tjenerne i restauranten står gerne til rådighed, og hjælper med at guide dig, så du kan finde den helt rette vin til dit måltid. Restaurant Schiøtz er for dig, der søger anderledes, men velsmagende retter, som du ikke kan finde andetsteds. Det er bestemt en restaurant, hvor smagsoplevelsen er i top.

Restaurant Schiøtz er placeret på 1. etage, og er det helt rette sted at spise, inden du begiver dig videre hen til en koncert. Atmosfæren inde på restauranten er behagelig og hyggelig, og kan med maden tilfredsstille enhver gæst. Odeon afholder mange koncerter og optrædener, og det er derfor helt essentielt at få en bid mad inden. Odeon har åbent alle ugens dage, og giver dig derfor altid anledning til at kunne nyde noget af den lækre mad hos Restaurant Schiøtz. Restauranten er for alle, uanset om du ønsker at sidde og få en bid mad med familien, eller om der er tale om et helt selskab. Det eneste du skal huske på er at booke et bord, fordi Restaurant Schiøtz er et eftertragtet spisested.

Når du ankommer til Restaurant Schiøtz vil du hurtigt erfare, at der findes massevis af parkeringspladser i kælderen. Faktisk er der 500 parkeringspladser, så der er ingen grund til at frygte, at der ikke er plads. I 2018 var der 300 events i Odeon, og du kan forvente ligeså mange - hvis ikke flere, her i 2019. Med disse mange events vil det give dig god mulighed for at få prøvet de mange forskellige retter, som Restaurant Schiøtz tilbyder. Det faktum, at restaurant Schiøtz lader sig inspirere af både danske og franske retter gør stedet helt unikt, og vil garantere dig en smagsoplevelse, du aldrig har oplevet før.

Hos Restaurant Schiøtz vil du møde personale og tjenere, hvis største fokus er, at du skal have den bedste oplevelse. Disse tjenere har et bredt kendskab til både retter og vin, så skulle tvivlen komme dig til gode, kan du nemt spørge, og dertil få et informativt svar, som gerne skulle besvare dit spørgsmål. Restaurant Schiøtz giver dig en helt ny og fantastisk oplevelse madmæssigt. Derudover tilbyder Restaurant Schiøtz også en hyggelig oplevelse gennem atmosfæren og indretningen i restauranten. Selvom restauranten er af høj og fin kvalitet, så kan du slappe helt af og hygge dig. Maden er altid lavet med en masse kærlighed, og råvarerne er af allerhøjeste kvalitet.
Adresse

Odeons Kvarter 1, 5000 Odense


Kontakt info

Email: Odeon@odeonodense.dk
Telefon: 66 14 78 00


Åbningstider

Alle dage: 10.00 – 22.00


Website

Restaurant Schiøtz's website