Rick's Restaurant og Café

Rick's Restaurant og Café


Mangler du et sted hvor du kan slippe for hverdagens stress og jag? Et sted hvor der er afslappet stemning, en hyggelig indretning og lækker mad. Så er Rick’s Restaurant og Café lige stedet for dig. Restauranten er opkaldt efter den ene af hovedrollerne i filmklassikeren Casablanca, hvor Humphrey Bogart og Ingrid Bergman har hovedrollerne. Stemningen og indretningen er også præget af dette, da der blandt andet er billeder på væggene fra filmklassikeren. Desuden har restauranten en pianist som ofte spiller musik fra filmen. Derudover spiller han jazz og andre klassikere fra 1940’erne hvor filmen udspiller sig.

Det er ikke tilfældigt at det lige blev filmen Casablanca, som foregår i Marokko. Restauranten og caféens ejer er nemlig selv fra Marokko, hvilket maden også er inspireret af. En af de specialretter fra Marokko, som restauranten udbyder er marokkanske tagine. Retten er en simreret, der er lavet i et specielt glaseret lerfad med kegleformet låg. Retten består af en form for kød, enten kylling, fisk eller kød, som tilberedes i fadet sammen med krydderier, urter og grøntsager. Du kan også bestille andre lækre marokkanske retter alt sammen med enten brød eller kartofler til. Grillede kød og frisk fisk er også en del af de retter du kan nyde hos Rick’s. Kemia/Tapas er også en stor del af menukortet, så du kan få en masse små retter, du kan nyde i restaurantens hyggelige omgivelser. Hvis du ikke ved hvad du skal vælge eller hvad der passer godt sammen, så frygt ej, Rick’s har også sammensat nogle lækre menuer til dig og dine smagsløg.

Det er også muligt at booke restauranten eller caféen til et større selskab. Her kan du sørge for at dine gæster får smagt en masse lækker mad i afslappede og hyggelige omgivelser, med et strejf af 40’ernes charme og klassiske stemning. Hvis du ønsker dette, kan du læse mere på Rick’s hjemmeside eller kontakte dem via mail eller telefon.

En anden grund til at besøge Rick’s, er deres klassiske mynte the, som er en klassisk drik i Marokko. Men kan ikke tage til Marokko uden at smage mynte the, derfor skulle det selvfølgelig også være en del af menuen. Mynte theen består af friske mynte-blade og grøn the, hvorefter der tilsættes sukker for at give theen en sødlig, men dejlig forfriskende smag. Så hvis du er i Aarhus, så læg endelig vejen forbi Rick’s Restaurant og Café, både for at opleve den gode og hyggelige stemning samt smage de lækre marokkanske retter. Hvis det ikke er den store sult der presser på, så tag derind for at smage den lækre mynte the. Det kan være sulten kommer snigende alt i mens du nyder din the. Stedet er i hvert fald et besøg værd og det er samtidig en oplevelse du vil huske meget længe. 
Adresse

Frederiks Allé 92, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf. 22 31 34 14


Åbningstider

Mandag - Søndag: fra 17:00


Website

Rick's Restaurant og Café's website