Restaurant Oluf Bagers Gård

Restaurant Oluf Bagers Gård


Oluf Bagers Gård er et sted, hvor kvalitet, god smag og nærvær går hånd i hånd. Hos dem kan du slappe af i hyggelige og rolige omgivelser i hjertet af Odense kun få meter fra byens pulserende liv.
Lige så snart man træder ind gennem den gamle port fra Nørregade, hvor overbjælken bærer et våbenskjold samt en stenbelagt gårdsplads, er det som at træde ind i en tidslomme, hvor hverdagens stress bliver glemt.

Menuen

Nøgleordene i restauranten er, at der skal være en god kvalitet, god smag samt nærvær. I deres køkken tager de udgangspunkt i danske/norddiske køkken med inspiration fra Frankrig. Hver eneste råvare er nøje udvalgt, så smagen altid er ekstraordinær. Maden er selvfølgelig i fokus, men for dem er det også vigtigt, at de sociale rammer er gode, så du kan hygge dig sammen med dine venner, familie, kæreste osv.
Til frokost kan du bestille deres lækre smørrebrød, som har et moderne tvist. Der er både kolde og lune stykker smørrebrød.
Kolde: Torsk, Kalv, Kartoffel, Kylling osv. til 50,- stykket.
Lune: Rødspætte og pariserbøf til 125,- og 145,- stykket.
Du kan bestille din frokost mellem 12.00 – 17.00.

Deres aftenmenu består af 9 retter fordelt på 3 serveringer, og retterne kommer ind i små fade og skåle, hvorfra man selv kan vælge at flytte tallerkenen og smage maden i sit eget tempo. Det visuelle udtryk i deres retter spiller en stor rolle i deres anretning, og hver en ret er derfor en fryd for øjet.
De forskellige retter kan du se inde på deres hjemmeside, og vi kan godt love, at der er noget til enhver smag. Aftenmenuen er tilgængelig fra 17.30 – 21.30.

Mad ud af huset

Har du ikke tid eller overskud til selv at lave mad, kan du sagtens bestille take-away hos Oluf Bagers gård. De leverer smørrebrød ud af huset, som er tilberedt med friske råvarer af deres meget dygtige kokke. Rugbrødet er lavet af Wenforff Bagerier, som er meget anerkendte for deres bagværk.
Smørrebrødet leveres i æsker, så det er nemt at tage med samt at anrette. Du kan ringe til dem for at høre nærmere på 64 44 11 00. Levering og afhentning af smørrebrød foregår fra 10.00 – 18.00.

Festlokale

Står du og skal holde en fest, kan du holde det hos Oluf Bagers Gård, hvor de vil hjælpe dig med at skabe rammerne for din fest. De kan hjælpe med både blomster, opdækning, pynt mad og vine. Det er derfor supernemt for dig at holde din fest hos dem.

Vi kan kun anbefale, at du bestiller et bord hos Oluf Bagers gård, og det kan du gøre nemt inde på deres hjemmeside. Ønsker du et måltid med gode råvarer og unikke smagsoplevelser, skal Oluf Bagers Gård være dit første valg.
Adresse

Nørregade 29
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 64 44 11 00

E-mail: info@olufbagersgaard.dk


Åbningstider

Mandag – Lørdag: 
Frokost 12.00 – 17.00
Aften 17.30 – 21.30 (sidste bestilling modtages senest kl. 21.00)
Levering og afhentning af smørrebrød 10.00 – 18.00
Helligdage: Åben fra kl. 17.30


Website

Bagers Website


Restaurant Oluf Bagers Gård