Restaurant Næsbyhoved Skov

Restaurant Næsbyhoved Skov


Restaurant Næsbyhoved Skov er én af Odenses mest traditionsrige restauranter og mødesteder, som igennem mange år har forkælet deres gæster med deres professionelle værtsskab, eminente betjening kombineret med en afslappet atmosfære. Her er der ingen tvivl om, at du og dit selskab vil føle sig tilpas i restauranten og de dejlige omgivelser. Nyd en lang gåtur i den flotte skov, eller besøg lystbådehavnen, og mærk den friske havluft inden I sætter jer til bords.

Restaurant Næsbyhoved Skov har mere end 100 års historie bag sig, og dét kan du mærke fra første gang du træder ind i de flotte lokaler. Oprindeligt blev området brugt til at jage, fiske, og nyde naturen - i 1900 bliver restaurationen opført af Jørgen Madsen og huset blev hurtigt et samlingspunkt for spisning, fest og ikke mindst dans.

Morten Hansen har som Restauratør altid haft stor respekt for den traditionsrige restaurant, men har samtidig tilført Restaurant Næsbyhoved Skov et frisk pift, uden at stedet har mistet sin helt særlige glød.

Du kan booke dit bord online - nemt og enkelt!

Restauranten benytter sig kun af de absolut bedste råvarer, og bestræber sig på, at bruge lokale økologiske råvarer og gerne råvarer fra egen have. Her finder du fisk fra fynske farvande, oksekød fra Kertinge og svampe fra den lokale skov. Du finder også et stort udvalgt af lam og okse fra Australien og New Zealand.

En gourmetmenu kræver noget helt særligt, og du kan være ganske sikker på, at Restaurant Næsbyhoved Skov ikke går på kompromis med kvaliteten. I køkkenet finder du den erfarne Køkkenchef Morten Hansen og holdet af kokke og kokkeelever, som alle gør sit til, at du får en uovertruffen oplevelse, hvor alle elementer er i perfekt harmoni. Du vil helt sikker kunne mærke, og smage den store kærlighed som hele holdet nærer til at lave den gode mad - helt fra bunden.

Restaurantens stil er moderne med et klassisk twist, som sætter den famøse prik over i'et. Alle menuer sammensættes ud fra årstidens tilgængelige råvarer og med stor inspiration fra de lokale leverandørers varer. Her får du mad som du forstår, og alle retter anrettes med sans for detaljer - kort sagt, mad der smager!

Hos Restaurant Næsbyhoved Skov finder altid en lang række spændende events, som favner bredt, men hvor alle selvfølgelig har mad og gode oplevlser som fokus. Prøv f.eks. Dinner&Dance, koncerter, torskeaften, den fantastiske weekendbrunch og meget meget mere.

Book dit bord allerede nu - så bliver du ikke snydt for et fantastisk arrangement!

Studenterguiden.dk er ikke i tvivl - Restaurant Næsbyhoved Skov skal opleves! På trods at det voldsomme høje niveau i restauranten fra start til slut, er priserne, så selv studerende kan være med. Jo, det er lidt dyrere end så mange andre restauranter, men den historie, glød og fantastiske mad er alle pengene værd. Deres brunch i weekenderne er helt uovertruffen og så er den faktisk til billigere penge end inde i Odense midtby Skal du på én restaurant i år, er Restaurant Næsbyhoved Skov et stensikkert valg! 

Du kan allerede nu bestille dit bord til en fantastisk oplevelse! 
Adresse

Kanalvej 52
5000 Odense C


Kontakt info

Telefontider:
Mandag – Søndag 10.00 – 21.00
Telefon: 6612 0510

E-mail: restaurant@nbhs.dk


 


Åbningstider

A la carte servering:
Frokost
tirsdag til søndag - 11.30-14.00
Aften
tirsdag til søndag - 17.30-21.00
Brunchbuffet
søndag                 - 10.00-13.00.


Website

Restaurant Næsbyhoved Skov's websiteRestaurant Næsbyhoved Skov
Restaurant Næsbyhoved Skov
Restaurant Næsbyhoved Skov