Bistro Hans Christian

Bistro Hans Christian


Søger du et sted i Odense hvor du kan få god mad som er inspireret af danske traditioner? Så er Bistro Hans Christian i Odense måske netop stedet for dig! Du finder restauranten beliggende på adressen Claus Bergs Gade 7 i H. C. Andersens hotellet i Radisson Blu Hotel.

Menuen i bistroen finder du et eksempel på her. Menuen byder lækre forretter, hovedretter, desserter samt gode og velsmagende drinks. Alle deres retter smager godt og er af høj kvalitet, da deres råvarer er lokale og fynske råvarer. Dette sørger for at kvaliteten af måltiderne altid er i top. Hvis du ønsker at læse mere, kan du med fordel klikke ind på menukortet for at tjekke ud, hvilken slags mad de serverer her.

Hvis du har lyst til en hyggelig og romantisk aften ude til en god middag med enten kæresten eller vennerne, så skal du helt sikkert besøge Bistro Hans Christian. Hvad end du ønsker en tidlig eller sen middag, så er det muligt her, idet de har åbent mandag - lørdag fra 17.00 til 22.00.

Restauranten er kendt for at være stedet hvor hygge og god mad er i højsædet. Her er gæsternes mening særligt vigtigt og denne vægtes rigtigt højt. I køkkenet laver kokkene god mad af fynske råvarer, som er inspireret af danske råvarer. Som tidligere nævnt serveres der lækre forretter, diverse hovedretter og søde desserter, så du er helt sikker på at finde noget, der falder i din smag. Du har mulighed for at få en yderst romantisk og hyggelig aften ude i hyggelige omgivelser med en lækker 3-retters-menu. Hvis du ønsker dig en drink enten før eller efter middagen, kan du også få dette sammen med nogle lækre barsnacks. 

Beliggenheden er yderst central og du finder bistroen blot et par hundrede meter fra banegården. Du finder lækker mad, lækre drinks og hygge under dette tag hos Bistro Hans Christian.
Adresse

Claus Bergs Gade 7
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 78 00


Åbningstider

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: Lukket


Website

Bistro Hans Christian's website


Bistro Hans Christian