Ristorante Capri

Ristorante Capri


Hvis du er vild med italienske retter og med gode priser, så er Ristorante Capri netop stedet for dig. Hos Ristorante Capri i Odense serverer de nemlige italienske retter til fornuftige priser. Restauranten er faktisk Odenses ældste italienske restaurant, så de ved helt sikkert, hvad de laver. Hvis du er vild med klassisk italiensk mad, såsom pizza og pasta, så kan du med fordel besøge Ristorante Capri på adressen Dronningsgade 2B i hjertet af Odense.

Ristorante Capri er en hyggelig restaurant, der opmuntrer til en romantisk middag. Hvis du gerne vil ud og have en lækker middag med din kæreste, er restauranten her helt sikkert et oplagt valg til jer. Dog er restauranten også et hyggeligt sted for dig at tage ud og spise noget lækkert med din veninde eller dine studiekammerater. 

Capri åbnede dørene for første gang i 1979 og har åbnede derfor for over 40 år siden, hvilket er med til at skabe en stemning og historie, som du ikke finder mange andre steder. Restauranten blev åbnet af Francesco Aversa, som rejste fra Italien til London og endte til sidst i Odense. Her arbejdede han på forskellige italienske restauranter, og i 1979 besluttede han sig at åbne sin egen restaurant, som altså stadig eksisterer i dag. I 2019 overtog de nye ejere, brødrene Stefano Foschi og Luciano Foschi, restauranten, og sidenhen har de opdateret alt: dog er indretningen og den gode stemning uændret. Stemningen og hyggen fra restauranten er derfor videreført med brødrene Foschi, og her har du kombineret deres tanker om god italiensk mad.

Et besøg på introducerer dig til det italienske køkken, hvor du finder den bedste italienske mad. Derudover bliver disse italienske retter lavet af skønne danske råvarer, hvilket er med til at skabe en italiensk restaurant oplevelse med mad i høj kvalitet, som gør det til en fantastisk spiseoplevelse at besøge restauranten. Menukortet hos Restaurant Capri er konstant i udvikling og ændrer sig med årstiderne, og derfor kan du altid opleve noget nyt, når du vælger at spise hos restauranten. Derudover er dette med til at skabe mad af allerhøjeste kvalitet, idet de anvender råvarer, som er tilpasset årstiden. Alle deres retter bliver lavet fra bunden, og ingredienserne indeholder den kærlighed, som de fortjener.

På deres hjemmeside beskriver de, at en rigtigt italiensk pizza har en tynd bund, sprød skope, lækre råvarer samt en dej som er lavet fra bunden. Og derfor består pizzaerne hos Ristorante Capri netop også af dette. Derfor er det helt sikkert en pizza, som skal opleves. Derudover bliver der heller ikke gået på kompromis med deres pasta, som er lavet fra bunden af friske lokale æg, lokalproduceret mel og vand. Udover der pizza og pasta er det også muligt at få serveret andre retter, såsom grillet ribeye, oksemørbrad og tagliata. Hvad end du er til, skal du nok finde noget på menukortet, som falder i din smag. I særdeleshed hvis du er vild med italiensk mad med et twist af danske råvarer. Til at slutte måltidet af med kan du med fordel bestille en lækker dessert. Her kan du vælge imellem tiramisu, friteret pizza og månedens dessert.

Er du vild med italiensk mad, danske råvarer og restauranter, som indeholder en historie og en hyggelig atmosfære, så besøg Risorante Capri i Odense.
Adresse

Dronningensgade 2B
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 37 18


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 17.15 - 22.00
Onsdag: 17.15 - 22.00
Torsdag: 17.15 - 22.00
Fredag:  17.15 - 00.00
Lørdag: 17.15 - 00.00
Søndag: 17.15 - 22.00


Website

Capri's Website


Ristorante Capri