Restaurant Bull Diner Odense

Restaurant Bull Diner Odense


Vil du have store autentiske amerikanske burgere, så skal du forbi Bull Diner i Odense! Her laves nogle af de absolut bedste burgere i Odense, hvor der kun bliver anvendt det bedste oksekød og råvarer af høj kvalitet. Servicen er altid i top, og fritterne sprøde og fulde af smag. Du finder Bull Diner hele 3 steder i Odense, hvilket helt klart fortæller noget om kvaliteten og deres popularitet. Bull Diner er beliggende på: Mageløs 7, Odense Stadion samt Middelfartvej 9E. Derfor har du altså rig mulighed for at komme et smut forbi og smage deres lækre burgers, når du befinder dig i Odense.

For Bull Diner Odense er mottoet "for meat lovers", men selvom den gode burger er i centrum, så laver Bull Diner Odense også snacks som B-wings, B-horns, fritter og lignende, så alle kan få en god oplevelse. Bull Diner Odense er en vaskeægte burger joint, der fungerer som både spisested og take-away. De vigtigste værdier for Bull Diner er, at kvalitet og service er i højsædet. Det kød som bruges til bøf i burgerne fra Bull Diner, er leveret fra FRILAND KØDKVÆG og har høstet stor anerkendelse for dyrevelfærd og deres utrolig velsmagende kød.

Hvad end du ønsker at spise burgeren i deres restaurant, som er af ægte amerikansk stil, eller du ønsker at bestille maden som take-away, så er dette muligt her. Så hvis du har tømmermænd og ønsker en lækker burger, så er dette helt sikkert et oplagt valg til der. Er du derimod til at opleve restauranten i denne autentiske amerikanske stil, så tag i stedet et smut forbi restauranten.

Vil du bestille take-away, kan det gøres lige her!

Burgerne på Bull Diner Odense er helt klart den store stjerne på menukortet, og de laves på den klassiske måde med salat, løg, tomat, bacon, ost, en stor velkrydret 200 grams frisk hakkebøf og med hjemmelavet dressing. Det kan godt være, at du må slippe en flad halvtresser for en burger på Bull Diner Odense, men så får du en langt bedre smagsoplevelse end f.eks. på McDonalds. Vi vil faktisk vove den påstand, at Bull Diner Odense laver de bedste og lækreste burgere i Odense til prisen! Her er en kort præsentation af de mest bestilte burgere på Bull Diner:

B-MONSTER 

Burger med 400 g oksekød, ristede løg, ost, bacon, mayo og hjemmelavet BBQ-dressing. 

B-GARLIC

Burger med 200 g oksekød, salat, tomat, agurk, rødløg, bacon og garlic dressing.

B-DOUBLE BACON-CHEESE

Burger med 200 g oksekød, 2 x bacon, 2 x ost, salat, rødløg, agurk, tomat og hjemmelavet dressing.

Ligesom på de amerikanske burgerbarer, kan du her bestille menuer, hvor du får burger, pommes fritter og en valgfri sodavand eller iskold milkshake. I den forbindelse skal det nævnes, at fritterne på Bull Diner Odense er en oplevelse i sig selv - perfekt bagt og krydret. En almindelige burgermenu koster typisk omkring 100-110 kr. og så sparer du lidt over 10 kr. sammenlignet med hvis du køber burgere, pommes fritter og sodavand hver for sig. Bull Diner Odense har en opnået en Elite Smiley som du kan se et link til her - Elite Smiley.

Bull Diner Odense er klart én af de mest populære burgerbarer i Odense, dette er ikke kun pga. den altid venlige ekspedering og service, men bestemt også fordi burgerne bare lige er én tand bedre end andre steder. Store autentiske burgere med masser af smag, lækkert tilbehør og iskolde drikkevarer er altid et hit, og de har også en stor kundekreds, der anbefaler restauranten. Vi på Studenterguiden.dk er heller ikke i tvivl, Bull Diner Odense er altid et besøg værd, og de får vores varmeste anbefaling.
Adresse

Mageløs 7
5000 Odense C

Middelfartvej 9-11
5000 Odense C


Kontakt info

Mageløs     
Telefon: 66 14 80 00

Middelfartvej
Telefon: 63 12 00 22

E-Mail: info@bullburger.dk


Åbningstider

Middelfartvej:
Alle dage: 11.00 - 22.00

Mageløs:
Søndag - torsdag: 11.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 11.00 - 06.00

Stadion:
Åbent ved OBs hjemmekampe.


Se deres kontrolrapport


Website

Bulls WebsiteRestaurant Bull Diner Odense
Restaurant Bull Diner Odense
Restaurant Bull Diner Odense
Restaurant Bull Diner Odense