Repeat - Odense


Er du på jagt efter et nyt fitness i Odense C? Hvis svaret er ja, så kan det være, at kæden Repeat er noget for dig! Repeat siger selv, de har Danmarks bedste træningscentre. Dét er der kun en måde, du kan finde ud af på, om er sandt. Nemlig ved selv at prøve det af. Du finder Repeat i Danmarks tre største byer, nemlig Odense, Aarhus og København. I Odense har Repeat beliggenhed på Ejlskovsgade 11. Lige ved siden af Storms Pakhus, i nærheden af Odense havn og blot en lille gåtur væk fra Odense Banegård. 

Repeat er en fitnesskæde med højt til loftet, for her er der nemlig plads til alle uanset målet for din træning. Centrene har masser af plads til de glade fitness entusiaster, og den afdæmpede belysning tilføjer en afslappet atmosfære til centrene, så du føler dig tryg og tilpas under din træning. Personalet står desuden klar til at tage imod dig med et stort smil, så du allerede ved receptionen får en god start på din træning. Når du er færdig med din træning, kan du nyde en kop kaffe i loungeområdet, før du skal videre til næste punkt på din dagsorden. 

Lyder Repeat allerede nu som et træningscenter for dig? Så kan vi anbefale dig at følge med på Repeats Instagram-profil. Her bliver der jævnligt opdateret med spændende nyt fra den moderne fitnesskæde. Du finder Instagram-profilen ved at trykke her

I Repeat kan du vælge mellem forskellige typer af medlemskaber. Disse medlemskaber indeholder bl.a. ubegrænset træning i et eller alle Repeat centre, holdtræning, rabat ved køb i automaterne og in body scanning. Læs mere om de forskellige medlemskaber her, og kom nærmere et abonnement der passer til dine behov og dit rådighedsbeløb. 

Udvalget af faciliteter i Repeat er stort. Her er der noget for enhver fitness gænger. Om du udelukkende er til cardiotræning, styrketræning eller træning med frie vægte - Repeat har alt, du har brug for. Her finder du udstyr af høj kvalitet, der er med til at booste din træningsoplevelse, så du får noget for dine penge. 
Adresse

Ejlskovsgade 11
5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: info@repeat.dk


Åbningstider

Døgnåbent

Reception
Mandag - fredag: 10.00 - 21.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 16.00


Website

Repeat - Odense's website