Relaxis


Relaxis.dk finder du beliggende i Odense SØ på Toftevej 27. Relaxis.dk kan give dig en effektiv smertebehandling og/eller full body wellness.

Beauty by Chrone er skønhedsklinik og wellness-klinik beliggende i Odense centrum.
Her finder du et stort udvalg af skønne og effektive ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og ikke mindst wellness behandlinger til både mænd og kvinder.

Helena er klinikkens ejer. Med sine 660 timers lægeeksamineret massøruddannelse fra Idrætsklinikkens Kursuscenter i Odense er hun mere end kvalificeret til at give dig og dine kære en uforglemmelig wellnessoplevelse. Hun har stor anatomisk viden om musklernes udspring og tilhæftning, hvilket gør at hun kan gennemføre relevante muskel- og ledtests, og derved give den bedste triggerpunkt massage, som kan hjælpe dig af med nogle af de smerte, du må døje med.

Du kan give dig selv en bedre hverdag med klassisk massage og wellness. Den klassiske massage er smertelindrende, mens en god omgang wellness fjerner alt den stress, du bærer rundt på. Wellnessbehandlingerne fås bl.a. gennem Hot stone, Honning eller ansigtsmassage.

Der tilbydes også Kranio sakral terapi og akupunktur. Disse to behandlinger hjælper især på hovedpine eller migræne. Behandlingsformerne indebærer at få løsnet de punkter hvor du har ondt, så du kan få bugt med smerten. Kranio sakral terapi er en terapeutisk behandling af centralnervesystemet. Her lytter behandleren til kroppens rytmer, og trykker herefter nogle forskellige steder ved bl.a. hoved, nakke og ryg, for at løsne op for blokeringer, der sidder i led, muskler og bindevæv. Kroppen bliver derved befriet for skævheder og spændinger omkring centralnervesystemet, og får derved mulighed for at klare resten selv. Gennem denne form for terapi får du lettet anspændtheden, og du vil mærke, hvordan din krops bevægelser vil føles mere frie.
Akupunkturen kan have en gavnlig virkning hvis du døjer med:

  • Allergi
  • Depression
  • Frossen skulder
  • Hovedpine
  • Kvalme
  • Stress
    - og meget mere.

Efter behandling har hendes tidligere kunder erfaret, at behandlingerne giver, udover en fysisk afspændt- og lethed i kroppen, en god portion indre ro og mental afslappethed.

Kontakt Relaxis.dk og fortæl om dine problemer og hvor du har smerter. Herefter kan i sammen finde en behandlingsform til dit problem. Det kan være du trænger til en gang massage, eller en omgang akupunktur. Det kan også være du gange enkelt ønsker en wellness dag, som der også er mulighed for, hvis det er det du ønsker. Du har også mulighed for at købe et gavekort til en du holder af. Bestil en tid på hjemmesiden og få en behandling du sendt glemmer.
Adresse

Toftevej 27, 5220 Odense SØ


Kontakt info

Tlf.: 28 78 36 60
E-mail: uhv@relaxis.dk


 


Website

Relaxis's websiteRelaxis
Relaxis