Rawi Exercise

Rawi Exercise


Rawi Exercise er toprenoveret med nye badefaciliteter og toiletter. Rawi Exercise er lige nu under opbygning med et gennemtænkt og moderne design. Spinningssalen og holdtræningen foregår på 1. salen, som er klar til benyttelse.

1. Salen kan udover holdtræning, lejes til private formål af alle som (dans, zumba, gymnastik mm.). Lokalet er udstyret med musikanlæg, spejlvæg, træningsredskaber mm.
 
Rawi Exercise er først og fremmest et fitness og styrketræningscenter med mange maskiner og rigtigt mange håndvægte. På første sal er der step-maskiner, løbebånd, og motionscykler til at træne motion og varme op på. På ground zero, eller i stueetagen, er der maskiner til at træne stort set alle muskelgrupper. Bagvæggen har en lang glasramme, hvor du kan finde en del håndvægte til fri benyttelse.
 
Rawi Exercise byder også på holdtræning indenfor spinning, zumba fitness, fitness boxing, selvforsvar, pilates og "mave, balder, lår". Der er desuden tilknyttet en idræts-terapeut og massør til centret som du kan benytte mod et ekstra beløb.
 
Det bedste ved Rawi Exercise er centrets priser - her kan du som studerende træne for 2 kroner mod forvisning af gyldigt studiekort og accept af afregning via PBS (ingen PBS binding oplyser Rawi Exercise).
 
Ved sommerferie eller længere tids sygdom, kan man altid ringe ind og sætte sit medlemskab i bero.
 
Åbningstiderne er fordelagtige, hvis du ønsker at træne før eller efter studierne, da centret åbner kl 06.00 og lukker 24.00 alle ugens dage.

Studenterrabatter

Ja, særlig lav pris ved forvisning af gyldigt studiekort.


Adresse

Sct. Hans Gade 30
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 11 49 40


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.00 - 22.00


Fredag: 07.00 - 20.00


Lørdag - Søndag: 09.00 - 17.00


 


Website

Rawi Exercise's website


Rawi Exercise
Rawi Exercise
Rawi Exercise