Racehall

Racehall


Hos Racehall i Viby kan du komme helt tæt på den klassiske Le Mans stemning, hvor du og dine venner, kollegaer mv. kan dyste i Grandprix, Formel 1 og meget mere. Racehall har indgået et samarbejde med en lang række lokale virksomheder, som alle ønsker et gøre dit besøg noget helt særligt.

Du kan bl.a. spise hos The Diner som serverer klassisk amerikansk Diner-mad i autentisk stemning fra 60'erne. Du kan også prøve Skiarenaen, hvor du både kan stå på ski og snowboards og selvfølgelig går grundig instruktion.

Det helt store hit er dog gokartbane som med sine over 1000 meter i længden og 13 meter i bredden er Europas største indendørs gokartbane, og det betyder at der kan være op til 34 biler på banen på samme tid - og der vil stadig være rig mulighed for at overhale som en professionel ville have gjort det!

Book gokartbanen her og kør om kap med dine venner.

Banen har ikke mindre end 14 sving, som alle kræver sit for at komme godt igennem. Banen er dog ikke sværere end at nybegyndere kan være med, og ikke nemmere end at øvede vil blive udfordret. Med en langside på 100 meter vil du uden tvivl opleve adrenalinet når du drøner forbi dine hujende venner. Asfalten hos Racehall er specialdesignet og indeholder derfor 20% mere gummi. Dette medfører at bilen står endnu bedre på vejen, og du kan derfor give den endnu mere gas!

Selve banesystemet er udviklet i Tyskland og er særdeles fleksibelt. Systemet er en form af legoklodser som gør, at skulle man ramme en kant vil banen give sig, så man ikke kommer til skade. Materialet er i øvrigt lavet af genbrugsplast.

En tur i Racehall vil uden tvivl være en oplevelse for alle involveret, uanset om du er nybegynder eller øvet. Banen og lokalerne er så store, at en hel gruppe sagtens kan være afsted på én gang uden, at man skal stå og vente eller kede sig. Der er som nævnt også en lang række andre muligheder for underholdning, så alt i alt kan Studenterguiden.dk på det varmeste anbefale dig (og dine venner) et besøg hos Racehall – helt oplagt til studiestartsfester, introuger eller afslutninger og fødselsdag!

Book din tid til en fantastisk oplevelse allerede nu!


Studenterrabatter

Fra kl 10.00 - 16.00 mandag til onsdag får du 20% studierabat.
Adresse

Hasselager Centervej 30
8260 Viby J - Århus


Kontakt info

Telefon: 8628 0170
E-mail: info@racehall.com


Åbningstider

Alle dage fra 10:00-20:00


Website

Racehall's websiteRacehall
Racehall
Racehall