RICETERIA


RICETERIA ligger inde i Odense bymidte på adressen Mageløs 1, og er et farverigt og friskt pust i Odenses kaffe- og caféliv. RICETERIA ejes af odenseanske Charlotte Gueniau og sin franske mand Philippe, der også ejer interiørfirmaet RICE. RICETERIA er både en interiørbutik og café i ét, der primært serverer velsmagende morgenmad, frokost og kaffe.

RICETERIA er en helt unik café og interiørbutik i Odense by, hvor du som kunde træder ind i et farverigt og magisk univers med mange detaljer og en afslappet stemning. Her kan du spise af RICEs egne farverige og mønstrede tallerkener og kopper, som du efterfølgende kan købe med hjem. Derfor befinder du dig altså i et helt særligt univers, når du besøger RICETERIA.

Selvom de fleste primært tager på RICETERIA for at drikke kaffe, spise kage, morgenmad eller frokost, tilbyder RICETERIA også mange andre ting. For eksempel afholder RICETERIA ofte forskellige Riceteria saloner og events, hvor der kommer kendte oplægsholdere og holder oplæg, samtidig med, at du som gæst får et lækkert måltid og en eksklusiv rabat på RICEs interiør.
Priserne i caféen ligger på et moderat niveau, og for de morgenfriske holder RICETERIA happy hour hver dag mellem kl. 9.00 og 10.00, hvor prisen på varme drikke nedsættes med 50 %.
Foruden baristakaffe, serverer caféen også chailatte, te, sodavand, iskaffe og meget mere. Dertil kan du også få friskbagte boller, lækre kager, sandwiches, en masse spændende og sunde salater samt rugbrødsmadder med avokado og æg. RICETERIA serverer eksempelvis en helt fantastisk gulerodskage, der får tænderne til at løbe i vand.

RICETERIA er utrolig børnevenligt, og besøges ofte af barslende kvinder og mødregrupper. Ofte, når man som odenseaner går forbi Mageløs 1, holder der en masse barnevogne parkeret udenfor. I caféen og butikker er alle nemlig velkommen, og trods mange kvinder og små babyer, er der altid en rolig og behagelig stemning og atmosfære hos RICETERIA. Caféen er derfor også oplagt til at tage sin mor eller kæreste under armen og nyde en hyggelig formiddag i rammer, du med garanti ikke finder andre steder i Odenses restaurationsliv.

Derudover er RICETERIA også internationalt anerkendt, og man kan således besøge endnu en farverig og sprudlende RICETERIA café i både Los Angeles, Hamburg, Stuttgart og Melbu.
Flere nationaliteter har altså taget RICE og RICETERIA til sig, hvor kunderne kan lade sig opsluge af den kombinerede café- og butiks hverdagsmagi. RICETERIA kører nemlig et koncept om ”Everyday magic”, hvor visionen er at peppe kundernes hverdag, hjem og cafébesøg op med farver, prikker og glimmer.Ligeledes kan du hos RICETERIA købe fine gaver med hjem, hvor du kan finde både en perfekt værtindegave og meget mere.


Har du lyst til at besøge et hyggeligt og afslappende sted midt i Odense, skal du tage på RICETERIA. Her er noget for dig, uanset om du skal have en kaffeaftale med en god veninde, skal arbejde eller skrive opgave, eller du har brug for et fantastisk sted, når mødregruppen skal mødes i hjemlige og farverige rammer.

Måske du også kommer hjem med nye farverige kopper eller tallerkener, der kan bringe hverdagsmagien ind i dit hjem.
Adresse

Mageløs 1, 5000 Odense C


Kontakt info

Email: odense@riceteriabyrice.com
Telefon: 88 97 35 35


Åbningstider

Mandag: 09.00-17.30
Tirsdag: 09.00-17.30
Onsdag: 09.00-17.30
Torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.30
Lørdag: 10.00-16.00
Søndag: Lukket


Website

RICETERIA's website