Psykolog Ann-Mette Munch


Har du oplevet nogle vanskeligheder, som du har svært ved at håndtere, kan du få hjælp hos taruppsykologen. Selvom du betror dig til din familie og venner, er det ikke sikkert, at det er hjælp nok, og derfor bør du søge professionel hjælp. På den måde er du sikker på, at du får den helt rette hjælp, så du igen kan få din hverdag til at hænge sammen.

Hos klinikken kan du få hjælp til følgende:

-          Stresshåndtering

-          Angst og depression

-          Selvværd og personlig udvikling

-          Sorg og krise

-          Misbrugsproblemer

-          Spiseforstyrrelser

Ann-Mette Munch, der har klinikken og som er specialist i klinisk psykologi, har stor erfaring inden for dette fag. Hun sørger altid for at holde sig opdateret ved at tage på kurser jævnligt. Vælger du at blive behandlet her, kan du være sikker på, at du altid vil blive lyttet til, da den enkelte klient altid vil være i centrum. Behandlingerne vil oftest være ud fra en kognitiv tilgang, selvfølgelig kun hvis det er relevant.

Er det første gang, at du overvejer at prøve sådan en behandling, vil du blive taget ekstra godt om i klinikken. Selve behandlingerne strækker sig over flere samtaler, hvor I sammen finder frem til dit problem, evt. baggrunden for det og hvad der skal arbejdes med.
Varigheden på behandlingerne varierer meget og afhænger af dit problems omfang.
Det er vigtigt at huske på, at der er tavshedspligt, og der bliver arbejdet ud fra de gældende etikregler.

Du kan altid kontakte taruppsykologen for at få en samtale eller en behandling. Psykolog Ann-Mette Munch tilbyder både individuelle samtaler samt familieterapi, hvor flere kan deltage.

Med den rette psykologhjælp, som du får i denne klinik, vil du kunne arbejde med dig selv på en helt ny måde, og du vil med garanti kunne mærke en forskel efter få behandlinger.
Adresse

Spurvevænget 10
5210 Odense NV


Kontakt info

Telefon: 66 16 32 07

E-mail: ann-mette@tarup-psykologen.dk


Website

Psykolog Ann-Mette Munch's website