Psykiatrisk Privatpraksis


Har du oplevet nogle psykiske vanskeligheder, som du gerne vil have behandlet, kan Psykiatrisk Privatpraksis hjælpe dig med dette. Else Kretzchmar tilbyder i sin klinik for psykiatri og psykoterapi behandlinger til dig, som er over 18 år. Klinikken har fokus på behandlinger af psykiske vanskeligheder og eksistentielle problematikker, og de bliver i samarbejde med Else belyst i forhold til ens livsomstændigheder og muligheder.

Else Kretzchmar har stor erfaring inden for klinisk arbejde, og hun har derudover også undervist læger, psykologer, plejepersonale, socialrådgiver osv. Dette gør hende til en yderst kompetent psykolog, og du kan være sikker på, at du i behandling hos hende altid være i trygge hænder. Klienten vil altid være i fokus, og der vil under behandlingerne blive taget udgangspunkt i dig som menneske ud fra dine tanker, følelser og handlinger. Yderligere tilpasses terapiforløbet dig og dine individuelle udfordringer.

Klinikken tilbyder følgende behandlinger:

-          Depression

-          Angst

-          Personlighedsforstyrrelse

-          Spiseforstyrrelse

-          Stress

Efter de første samtaler, hvor fokus er på at lytte til hvilke udfordringer og vanskeligheder, der skal arbejdes med, planlægges efterfølgende behandling i samarbejde med Else Kretzchmar. Resultatet af behandlingerne vil være, at du når ind til kernen af dit problem, som du så fremadrettet kan arbejde på. Målet vil være, at i takt med at dine symptomer aftager, vil din selvfølelse og evne til at indgå i relationer med andre mennesker også blive styrket.

I klinikken er der tavshedspligt, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger ikke videregives til andre.

Der er mulighed for at søge tilskud, hvis du er medlem af sygesikringsgruppe 2, hvilket du kan læse mere om på klinikkens hjemmeside.

Else Kretzschmar kan træffes mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 12.15 – 13.00. I klinikken er der kort ventetid på behandling, og henvisning er ikke nødvendigt. Praksissen ligger blot 5 minutters gang væk fra banegården.
Adresse

Lerchesgade 31 th.
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 29 26 05 50

Email:  ek@psykpraksis.dk


Website

Psykiatrisk Privatpraksis's website