Posins Frisør


Hvis du ønsker at besøge en frisør ved Trøjborg i smukke Århus, som vægter kvalitet højt, så er Posins Frisør et oplagt valg for dig! Salonen er beliggende på adressen Tordenskjoldsgade 1 i 8200 Aarhus N. 

Når du træder ind hos Posins Frisør, vil du hurtig bemærke, at du her får en luksuriøs frisøroplevelse, der er ud over det sædvanlige – det har ejerne, Martina og David nemlig sørget forDet er meget tydeligt, at kvaliteten vægtes højt her i salonen. Alle frisørerne, som du møder hos Posins Frisør har nemlig en 4-årig frisøruddannelse, og de står derfor alle klar til at give dig en god og professionel oplevelse. Når du åbner døren til den smukt indrettede salon, vil du møde et meget imødekommende team af frisører, der tager imod dig med et stort smil. Vælger du at booke en tid til behandling hos Posins Frisør, vil du altså under hele behandlingen være i meget trygge og yderst professionelle hænder.

 

Salonen, der ligger i hjertet af hyggelige Trøjborg, har en yderst elegant indretning, der skaber de fysiske rammer for en skøn frisøroplevelse, som du sent kommer til at glemme. Her i salonen ønskes der nemlig, at du som kunde får en lidt anderledes frisøroplevelse end, hvad du måske tidligere har været vant til. Derfor har Posins Frisør lavet en barbershop og en damesalon i én samlet salon, og det er altså også muligt for par at gå til frisør sammen. Dog får man hver sin unikke oplevelse, da salonen har en skarp inddeling. Den ene afdeling er indrettet i ægte barberstil, hvor en ”mand skal have lov til at være mand”, og den anden afdeling er indrettet i smukke, lyse nuancer - specifikt til kvinderne. At gå til frisør, bliver hos Posins Frisør altså til en helt særlig oplevelse.

Posins Frisør er en frisørsalon, der er meget aktiv på de sociale medier – både på deres Facebook og Instagram vil du jævnligt finde hyggelige opdateringer og billeder af smukke resultater af de yderst glade kunder, hvor du kan finde inspiration til dit næste frisørbesøg. Yderligere er Posins Frisør også en populær frisørsalon blandt influencers!  

Når du sidder i frisørstolen, vil du have mulighed for at nyde alt fra et glas iskoldt vand til en smagsprøve på en lækker kaffe baileys! Du kan altså her i salonen forvente en luksuriøs frisøroplevelse, hvor der er blevet tænkt over hver enkel detalje.  
Hvis du er på udkig efter en ny og unik frisør, der vægter kvalitet højt, så kan vi hos Studenterguiden.dk varmt anbefale dig at besøge Posins Frisør og ”bliv fin hos Posin”! 
Adresse

Tordenskjoldsgade 1, 8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 60 14 18 52


Åbningstider

Mandag: 10.00 - 19.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag og søndag: Lukket


Website

Posins Frisør's website