PC Odense


PC Odense er en nystartet virksomhed, som tilbyder en bred vifte af serviceydelser inden for IT og computere. Udover at yde service og reparationer på PC og Mac, kan PC Odense tilbyde webudvikling samt grafisk arbejde, som design af logo, visitkort og diverse markedsføringsmateriale.

PC Odense tilbyder en personlig rådgivning og vejledning ved køb af computere. Om det er til hjemmebrug, studiet eller til gaming, så kan PC Odense finde det helt rigtige produkt til dig.

Du kan læse meget mere på www.pcodense.dk

Service og reparation af PC og Mac

Du har deadline på en opgave som du har brugt oceaner af tid på, du mangler blot at få den printet ud… Men din PC eller Mac vil ikke starte op, du kan mærke panikken brede sig og tænker at nu er alt gået tabt!

Men alt er ikke tabt, ring til eller kom forbi PC Odense og få din PC eller Mac op at køre igen, du kan også få reddet den vigtige opgave, billeder eller andet data som ikke må gå tabt.

Igennem mange år har PC Odense hjulpet mange kunder som er kommet i problemer med deres PC eller Mac, intet problem er for stort eller småt. De vægter kunden højt og giver dig en personlig betjening, så du gennem råd og vejledning får løst netop din udfordring. Tid er en vigtig faktor, og forventer derfor at kunne løse opgaven inden for 48 timer.

PC Odense tilbyder blandt andet:

Fejlsøgning og tilbudsgivning - Rens og optimering af din PC eller Mac - Backup af data - Datarecovery – Fysisk rens af din PC eller Mac - Installation/geninstallation af Windows - Installation og opsætning af software


Studenterrabatter

PC Odense giver dig 10% på alle serviceydelser, hvis du blot fremviser dit gyldige studiekort ved besøget.
Adresse

Klostervej 22 Kld
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 7220 7224
E-mail: info@pcodense.dk


Åbningstider

Support og mail:
Alle dage 09.00 - 21.00

Fysisk butik i Odense:

Man – Fre: 10.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 14.00


Website

PC Odense's websitePC Odense
PC Odense
PC Odense