Oriental Barbecue House

Oriental Barbecue House


Leder du efter en hyggelig restaurant i Odense, hvor du kan spise asiatisk inspireret mad til gode priser? Så kan det være, at Oriental Barbecue House er en restaurant, der falder i din smag. Her har du nemlig rig mulighed for at smage på lækre retter fra det orientalsk-inspirerede køkken. Hvis det allerede nu lyder som et spisested for dig, så finder du helt konkret Oriental Barbecue House i Odense på Slotsgade 20. Med sin beliggenhed i hjertet af Odense, skaber restauranten altså de helt perfekte rammer for en hyggelig restaurantoplevelse, der byder på god mad for enhver smag. Her får du meget mad for dine penge, hvilket er særligt oplagt for studerende. 

Når du træder ind i restauranten vil du hurtigt lægge mærke til den orientalske indretning, der sætter et særligt præg på lokalerne. Indretningen er derfor bestemt med til at skabe en hyggelig atmosfære, der bidrager til en skabe en gennemført madoplevelse. Det søde personale står klar til at tage imod dig med et smil, og vil sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse hos Oriental Barbecue House. Du kan både vælge at sidde ved de lidt større borde i restauranten eller direkte ved running sushi båndet, så du sidder klar til at hapse de lækre retter, der kommer rullende på båndet. 

Generelt forholder det sig sådan, at du i restauranten både kan få kinesisk, mongolsk samt japansk mad, hvorfor Oriental Barbecue House netop har valgt at kalde sig en asiatisk restaurant. Med det helt store udvalg af lækre retter i restauranten, kan du være helt sikker på, at der er noget for enhver smag. Der er nemlig mulighed for, at du kan nyde godt af en meget stor buffet samt lækker running sushi. Derudover har Oriental Barbecue House også et stort udvalg af A la carte retter, hvis det skulle vække din interesse. Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bestille af orientalsk-inspirerede retter i den hyggelige restaurant. De dygtige kokke i restauranten sørger dagligt for, at deres gæster for en suveræn smagsoplevelse, som de sent glemmer. Derfor lægger de i Oriental Barbecue House meget vægt på, at der altid benyttes friske og lækre råvarer til tilberedning af maden. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, når du sidder i restauranten, så spørg endelig personalet til råds. De vil hjælpe dig godt på vej med at vælge den helt rigtige mad med dertilhørende drikkevarer, så du får en god smagsoplevelse. 

Vælger du at prøve running sushi hos Oriental Barbecue House, vil der hele tiden køre to bånd rundt - dette med både varme samt kolde retter. Buffeten byder på alt fra orientalsk andesteg, hot wing og stegte nudler til mongolian buffet, en stor salatbar og et lækkert udvalg af desserter. Hvis du har lyst til at smage på de lækre A la carte retter, så kan du prøve mellem alt fra et stort udvalg af supper, smagfulde hovedretter som for eksempel kylling i karry eller beef panang til creme brulée og fruit surprice! På restaurantens egen hjemmeside kan du læse meget mere om, hvad du kan forvente af forskellige retter, når du besøger Oriental Barbecue House på Slotsgade 20. Én ting er dog sikkert, og det er, at du bestemt får noget for dine penge, når du besøger Oriental Barbecue House. 

De hyggelige og indbydende lokaler skaber ideelle rammer for et restaurantbesøg, men hvis du gerne vil nyde din mad derhjemme med en hyggelig film i baggrunden, så kan du også nyde maden fra Oriental Barbecue House som take away. Du kan læse meget mere om, hvordan du bestiller din mad take away på restauranten egen hjemmeside. Den asiatiske restaurant kører desuden løbende med forskellige rabatter, der kan være særdeles fordelagtige for en studerende. Hvis du er interesseret i at følge med på sidelinjen, kan du blandt andet se med på restaurantens Facebook-side, men også Instagram-profil (@orientalbarbecuehouse). På deres Instagram bliver løbende lagt flotte billeder ud af den lækre mad i restauranten, der får munden til at løbe i vand samt forskellige tilbud, der kan være relevante for dig! 

Hvis du er vild med tag-selv buffet, running sushi og klassiske orientalske retter, så er Oriental Barbecue House i Odense en restaurant, du bestemt bør undersøge nærmere. Det er desuden et oplagt spisested for dig, der ønsker at nyde en god portion mad efter en lang dag på studiet, hvorfor vi varmt kan anbefale dig og dine studiekammerater at besøge Oriental Barbecue House. Særligt, hvis I i forvejen er vilde med det orientalsk-inspirerede køkken, eller måske blot gerne vil prøve noget nyt. Det søde personale giver dig den bedst mulige service i restauranten, så du får en god oplevelse. 
Adresse

Slotsgade 20
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 12 38 28 eller 28 77 16 66
E-mail: info@orientalbarbecue.dk


Åbningstider

Frokost
Alle dage: 12.00 - 15.30

Aften
Søndag - torsdag: 16.30 - 22.00
Fredag - lørdag: 16.30 - 23.00


Website

Oriental Barbecue House's websiteOriental Barbecue House