Østergaard Intercoiffure

Østergaard Intercoiffure


Østergaard Intercoiffure er en stilfuld frisørsalon i hjertet af Odense, hvor kvalitet og god service er det gennemgående koncept.

Østergaard Intercoiffure er en stilfuld frisørsalon i hjertet af Odense, hvor kvalitet og god service er det gennemgående koncept.
Hos Østergaard Intercoiffure kan du bestille alle former for behandlinger til dit hår og Østergaard Intercoiffures frisører står altid til rådighed med gode råd og professionel vejledning, så du er sikker på at dine behov og ønsker bliver opfyldt.
Som noget ekstraordinært er salonen en del af Intercoiffure, som er en medlemsorganisation for de allerdygtigste frisører.

Moden

Moden er en vigtig forudsætning for Østergaard Intercoiffure og frisørerne er altid opdateret med de nyeste trend indenfor modeverden - via kurser i store europæiske metropoler henter Østergaard Intercoiffure inspiration og er altid på forkant med mode, skønhed og stil. Det er dog altid dig og dine ønsker, der er i centrum, og derfor kan du altid være sikker på, at du får en behandling, der afspejler sig af dine ønsker og de nye trends.

Kreativitet

Kreativitet kommer til udtryk i den måde frisørerne hos Østergaard Intercoiffure arbejder på - hvert menneske er unikt og har et unikt hår, derfor kræver det en god portion kreativitet, at opfylde hver kundes ønsker. Du kan forvente, at frisørerne hos Østergaard Intercoiffure har fokus på dig og herved være med til at skabe et unikt "look", som passer til lige netop dig. De sætter en ære i at skabe et resultat, der er giver en suveræn oplevelse og ikke mindst en flot frisure.
For at skabe et godt resultat er det en forudsætninger, at der bliver anvendt gode produkter. Hos Østergaard Intercoiffure anvender og tilbyder de kun produkter, som er skånsomme og effektive for at kunne pleje og style dit hår optimalt.   

Bestil tid hos Østergaard Intercoiffure

Du kan altid bestille en tid hos Østergaard Intercoiffure på telefonnummeret ude til højre. Naturligvis kan du også benytte online bookingsystem til at bestille tid. Har du lyst til, at der skal ske noget med dit hår, men ikke er helt sikker på, hvad det skal være, kan du altid kontakte salonen, så du kan få den rådgivning, der passer bedst til dig.
Adresse

Pantheonsgade 22
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 24 23


Åbningstider

Mandag-Onsdag: 8.30 - 17.30
Torsdag:             8.30 - 19.00
Fredag:               8.30 - 18.00
Lørdag:               8.00 - 13.00


Website

Østergaard Intercoiffure's website


Østergaard Intercoiffure
Østergaard Intercoiffure
Østergaard Intercoiffure
Østergaard Intercoiffure